[]

1000 tl üstü satılan gözlükler

prada, ray-ban vb.... Luxottica üretiyor hepsini, belgesellerini izledim hepsi aynı kalitede üretiliyor. Sadece tasarım farklı.

Böyle bir gözlük çerçevesi ya da güneş gözlüğü alır mıydınız?


 
dediklerini bilmiyorum belki sadece tasarim urunu olabilirler ama cam ozelliklerinden dolayi tag heuer gunes gozlugu almistim.yillardir kullaniyorum hic pismanlik yasmadim. gercekten kaliteli bisey alip yillarca kullanmak cok hosuma gidiyor.


  • imnotsureabout  (01.02.18 16:31:11) 
Ray-ban tercih etmiyorum ama aldığım 3 adet güneş gözlüğü o fiyat bandında


  • all girls dream  (01.02.18 16:51:08) 
8 euro'ya h&m'den alıp optikçide numaralı cam taktırdım ve kullanıyorum. Pahalı olanı asla almazdım. Clio - ferrari farkı gibi fark da yok arada.


  • hadi ya la  (01.02.18 17:21:57) 
aynı fabrikada üretilmesi aynı kalitede oldugunu göstermiyor.
pahalı olanlara daha cok özeniyorlardır, dzaynırları farklıdır vb.
ayrıca pahalı olanlar markasının adını satıyor.
gerci ben decathlondan 50-60 tl ye alıyorum o ayrı.
yani 100 Tl üstü vermem bir gözlüğe, değmez.
  • herhaltibiliyoring  (01.02.18 17:40:08 ~ 17:42:22) 
200-300 üstüne çıkmam


  • Delay Fuze  (01.02.18 20:45:06) 
Çerçeve için haklısın. Ama mikli, persol vb. markaların el yapımı, hakiki kemik çerçeveleri bu genellemenin dışında elbette. Alır ömürlük kullanırsın.
Gözlerim bozuk olmasaydı, beğendiğim gözlüğü mağazadan hemen alıp kullanabilseydim 200-300 liralık gözlüklerden alır kullanırdım.
Ama camı da ayrıca seçip çerçeveye göre yaptırdığım için kaliteli bildiğim marka çerçeve tercih ediyorum. En son aldığım güneş gözlüğünde lan bu seferde ucuz çerçeve alayım ne olacak hepsinin modeli aynı zaten diye 150 liralık bi pilot modeli çerçeve aldım, baya iyi cam yaptırdım (zeiss). Zaten cam baya tutuyor, bari çerçeveyi uygun tutup dengeleyim dedim aklım sıra. Civataları çok çabuk gevşiyor. Hatta camı bile düştü 1 kere. Allahtan sert yere düşmedi de cam kırılmadı yoksa çok moralim bozulurdu. Pişman oldum ucuz çerçeve aldığıma, birdaha gözlükçünün gazıyla ucuz çerçeve hayatta almam.
  • battal gemalmaz  (01.02.18 21:00:11 ~ 21:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.