[]

Netflix vpn

Netflix alayım diyorum ama aklımda şöyle sorular var:

1- VPN ile erişimde daha fazla içerik oluyor diyorlar. Peki, hesabı ilk açıştan itibaren hep aynı vpn ile mi bağlanmak zorundayız? Yani, ilk hesap oluştururken abd ip'si ile bağlandım ve bir daha abd dışında bir yerden bağlanırsam kullanamıyor muyum? Yoksa istediğim zaman vpn açıp rastgele bir adresten netflix'e giriş yapınca farklı içerikler görebiliyor muyum?

2- Smart TV'ye bağlayıp kullanmak istiyorum sadece. Sadece vpn ile izlenebilecek içerikleri bu durumda nasıl izleyebilirim?

 
sıradan vpn'leri biliyorlar, çalışmaz. dedicated ip olan vpn alman lazım. istediğim zaman vpn açıp izliyorum netflix. kayıt yeri, ip'si falan türkiye.

ikincisi için vpn destekli modem lazım. ya da bilgisayar ağı paylaşıyorsa vpn'i oradan bağlayıp paylaşmak falan.
  • passion rules the game  (01.02.18 13:57:43) 
Netflix kullanmıyorum ama onun için özel vpnleri var. Ücretli tabi.
Windscribe.com

  • lunatic1  (01.02.18 14:02:48) 
@passion, Archer D2 modem var, bildiğim kadarıyla vpn destekliyor. Var mı önerebileceğin ücretli/ücretsiz vpn?

Dediğim gibi tek beklentim TV'den izleyebilmek bu içerikleri.
  • skooma  (01.02.18 14:12:05) 
asus vardı bende openvpn olan, bazı mal firmalar istemci yerine verici koyuyor sadece vpn için, dikkat etmek lazım. tp-link de öyleydi diye hatırlıyorum ama emin değilim.

benim dedicated ip torguard'dan aldım.

tllifetime50 diye indirim kodu vardı en son, yıllık vpn+dedi ip 54 dolar falandı.
  • passion rules the game  (01.02.18 14:50:50 ~ 14:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.