[]

Çift Hatlı Telefonla İlgili Sorular

Burada üst üste açtığım duyuruların ardından Huawei Mate 10 Lite aldım. Çift hatlı ve kutusunda da 2 farklı IMEI görünüyor.

Ürün yurtdışından alınma. Bu hatların ikisine de yurtdışında kullanılan hattı takıp bir süre çalıştırmak gerekir mi, TR'de de çalışması için? TR'de çalışması için ikisine de ayrı ayrı kayıt yaptırıp para mı ödemek gerekiyor?

Son olarak: iki hattan birden WhatsApp kullanmak gibi bir imkanımız oluyor mu?

Bunun dışında, bu telefon hakkında sorusu olanlara bilgi vermek de isterim. Gördüğüm kadarıyla kaynak epey az.

 
Hat takmay gerek yok ama her iki imei de ksydolması gerekir. Çift whatsapp için bir uygulama var onu yüklemeniz gerrk sanırım.


  • ismira007  (01.02.18 08:49:04) 
Yurt dışında hat takmanıza gerek yok.
İki imei'de tek pasaport üzerine kaydedebilirsiniz. Kirin işlemcilere imei atanlar da var 50-60 liraya.
Ayarlarda ikiz uygulama var. WhatsApp için 2 ayrı program açabilirsiniz bir şey yüklemenize gerek yok.
  • lunatic1  (01.02.18 08:55:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.