[]

kadınlar barda nasıl ihtiyaç gideriyor

bar tuvaletleri iki cinsiyetin kullanımına açık sunulur genellikle. haliyle tuvaletler oturalamayacak kadar pisken kadınların nasıl işediğini merak ediyorum.




 
Squat pozisyonu ile ya da yanindaki, cevre civardaki mendillerle tuvaletin oturulacak kisimlarini kaplayarak.


  • aychovsky  (01.02.18 05:24:52) 
  • güneyli çocuk  (01.02.18 05:46:25) 
Çok sarhoşken gözün hiçbi şey görmüyor valla, kafam iyiyken mecburen laps diye oturduğumu biliyorum.
Ama normal kafada sadece bar tuvaleti değil hiçbir tuvalette oturamam dışarıda. Önce üç beş kat peçeteyle geçerim sonra squat pozisyonunda işimi hallederim.

  • bir nick var benden iceri  (01.02.18 08:32:32) 
ben peçete koyup otururum. çömelme squat gibi pozisyonları hiç denemedim.

çok hassassanız anlarım da peçeteyle silip sonra üzerini kaplayınca bir sıkıntı olmuyor otur gitsin.
peçete yoksa sıkıntı ama o nedenle hep yanımda peçete taşırım ben.
  • kaputt  (01.02.18 09:20:49 ~ 09:21:04) 
hiç kadın-erkek tuvaleti ortak kullanılan bir yere gitmedim ben şimdiye kadar. gittiğim barların tuvaleti de gerçekten hep çok iğrençti. ayık kafayla hiçbir şekilde girmeyeceğim tarzda pis tuvaletler olsa da, o kafayla tuvalet kağıtlarını serip yapıyorum çişimi.


  • dedi ayca  (01.02.18 09:36:35 ~ 09:37:05) 
Buyuk cogunlugunda kadin erkek ayri zaten. Ortak tuvalet gordugum cok az sayida o da yurtdisinda.


  • stavro  (01.02.18 09:58:32) 
Kadin erkek ayri ama her yerde olmasa da bircok yerde fazla takmiyorlar. Neyse ki bir kisim insanin kafasi calisiyor. Thanks doug


  • Traveller  (01.02.18 10:23:52) 
Aslında sorun sadece bar tuvaletleri için değil, sorun aslında sadece kadınlar için de değil.

Neden bu tür mekanlarda ısrarla tuvaletleri alafranga yaparlar ki?

Yap kardeşim alaturka tuvalet, isteyen ayakta işesin isteyen oturarak.

Ayakta işemek erkekler için çok sağlıksız, erkekler de oturarak işemeli.

Özür dilerim soruna cevap olmadı bu.
  • John Bloor  (01.02.18 11:37:12) 
güneyli çocuk un paylaştığı ks linkinden beni en çok üzen kısmı paylaşıyorum
"Daha sağlıklı bir cinsel yaşam için duşta çömelerek işeyin!"
Nedeni, çömelme sırasında pelvik kaslarınızın esnemesi ve güçlenmesi. Hatta çömelme hareketi yoga pozisyonları arasında da mevcuttur... Ama günde bir kez çömelerek işemek neye yarar ki? Çoktan doğal davranışı yitirmişsiz. Dışarda ve evlerimizde artık tuvaletler hep alafranga... Seks hayatımız bile olumsuz etkileniyor. Bir kadınının pelvik kasları ne kadar güçlüyse, cinsel ilişki sırasında yapabilecekleri, orgazm olmayı öğrenebilme kabiliyeti de o oranda güçlüdür.

john bloor bilmiyorum derdine derman olur mu ama annem beni çok küçükken oturmaya alıştırdığı ve bunu bilimsel ve dini(çokda skmde) olarak açıkladığı için buna alıştım. ihtiyacım olmadıkça ayakta işemiyorum. o ihtiyaçta mecburiyetten geliyor tabii. ayrıca erkekler arasında tuvalet kirletme dayanışması olduğunu düşünmeyin. mesela şu an kaldığım teyzemin evinde tüm erkek ahali ayakta işiyor ve ben her seferinde silmek zorunda kalıyorum. kendi evim de oturarak yaparım ve misafirlerime izin vermem. çok iğrenç geliyor her yerde sidik damlası hissi. şart şurttan da öte huylanıyorum. ama alaturka tuvalete karşıyım çok konforsuz.
  • douglas  (01.02.18 14:35:58) 
  • lazor  (02.02.18 03:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.