[]

İst üni erasmus almanca sınavı

Bi arkadaşım erasmus staji yapmak istiyor. Almanca bilgisi sıfır. 10 martta sınavı var. Sınav hakkında muhtelif iddialar var. Konuşma var diye okumuş biyerde ama ben o kadar zorlamazlar diye düşündüm. Özetle bu sınavın seviyesi ne olur ki?

Ve esas soru arkadaşım bu kisa sürede sinavdan 55 alacak kadar almanca öğrenebilir mi? Tavsiyelerinizi bekliyoruz


 
Erasmus dil sınavları genelde tırt oluyor. Staj başvurusuna da (bizim zamanımızda) yoğun başvuru olmadığı için, biraz Almanca görmüşlüğü varsa halledebileceğini tahmin ve Ümit ediyorum. Yine de sınava kadar görmüş eski notlara kitaplara falan bakması iyi olur.


  • lazor  (01.02.18 02:00:55) 
bizim okul çok sikko olmasına rağmen (özel okul çnk) konuşma sınavı da yapıyordu. almanca ve rusça için yine kendi dillerinden açıyordu sınavları ama her dil için konuşma sınavı yapabiliyorlar mıydı emin değilim. hani "ingilizce yeaa nolcak iki soru sorarım ben anlarım" diyordur hocalar ama almanca ve rusça için sanmıyorum.


  • dedi ayca  (01.02.18 09:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.