[]

No Mutants Allowed'lik Sorum - Fallout2, Thomas Moore Briefcase

Arada sırada Fallout2 restoration project modu açıp nostalji yapıyorum. Bir sorunum var, Vault City'deki Moore ile makara olsun bakayım neler diyecek diye dalga geçtim, geçmez olaydım. Günler sonra New Reno'da Mr. Bishop'a gittiğimde, veriyorum çantayı ama çantaya yazılan not yüzünden (Moore ile olan diyalogum sonucu o bana güvenmediğinden) adam bana atak veriyor. Bense Mr. Bishop'un karısını ve kızını düzüp "Gigolo" unvanı almak istiyorum.

Şimdi, Fallout2 save game editörü indirdim, bu program aracılığıyla Moore ile olan diyaloğumu ve görev alımını sıfırlamamın bir yolu yok mu, ya da en azından Moore ile olan diyaloğu düzelteyim ki adam bana saldırmasın ben de karısıyla kızının icabına bakabileyim. Sevaptır.

Biliyorum zor bir soru ve cevap verilmesi büyük şans, ama şansımı deneyeyim.

 
Moore'a gidip özür dileseniz "abi ben ettim sen etme" deseniz?

evet oyunu hiç bilmiyorum. salladım.
  • cumingsoon  (13.02.10 20:57:32) 
Çantası kapalı ve açamıyoruz, Mr. Bishop'a verdiğimzde açıyor ve çanta içindeki notu okuyor. Yani biz adamın bize "bu çantayı getiren herife güvenilmez" yazdığını bilmiyoruz, öğrendiğimzide ise çok geç oluyor.


  • yinyang  (13.02.10 21:09:06) 
peki Moore'a geri dönüp yazıyı değiştirmesini sağlayamaz mısınız?


  • cumingsoon  (13.02.10 21:48:19) 
Bunu ben de düşünerek, Mr. Bishop'un atak vermesinden önceki save dosyalarımla hiç Bishop'a uğramadan Moore gittim, amacım "oğlum bak içine kötü bi şey yazdıysa al onu iyi bi yazı koy yerine" demekti ama o hiç oralı olmayarak bana "çabuk gitmemi" falan söylüyor. ondan sonracığıma ben araya aracılar koydum, ben ettim o etmesin dedim...

:D ya bi git
zaten mantık olarak bizim o yazıdan haberimiz yok ki adama ne dicen
bak yazdık bunları yukarda
okumuyorsunuz ama!!
olmaz ki!

alcam (bkz: bozar)ı Allah yarattı demiycem
  • yinyang  (14.02.10 00:04:10) 
e ama hocam ilk cevabımda oyunu hiç bilmediği belirtmiştim. sallayarak cevap veriyorum, ya tutarsa modunda. dahası gelmiyo elimden. bence siz gidin Moore'a saldırın. :)


  • cumingsoon  (14.02.10 01:24:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.