[]

Trende Kedi ile Yolculuk

İki tane kediciği hızlı tren ile Ankara'dan İstanbul'a götüreceğim. Biri 3 yaşında ve huysuz bir kedi. Diğeri 2 yaşında sessiz sakin bir kedi. İlk yolculuğumuz, veterinere bile yürüme mesafesindeydik. Ama şimdi bilmiyorum ve çok tedirginim. Daha önce yolculuk yapmış olanlar nelere dikkat etmeliyiz, nelerden sakınmalıyız, önerilerinizi ve uyarılarınızı duymayı isterim.

Teşekkürler şimdiden.


 
Trenin doluluk boşluk durumunu kontrol edip mümkün olan en boş vagondan alın biletinizi. Muhtemelen miyavlarlarsa of pof eden teyze ve amcalarla dolu olacak tren, sallamayın, her seferinde çocuk ağlaması gürültüsü oluyor, bir kez de kedi miyavlasın. Etrafı görmezlerse daha sakin oluyorlar benimkiler, kutuların üzerine birşeyler örtebilirsiniz, daha kolay uyurlar. Bir de boxların altına hasta bezi serin bir kaza yaşanması ihtimaline karşı. İyi yolculuklar.


  • hipopotamus  (31.01.18 22:51:38) 
@hipopotamus Bileti aldım boşluğa dikkat ettim ancak her yer dolacak gibi görünüyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için:)


  • kirmizibalon  (31.01.18 22:54:54) 
Sanırım artık evcil hayvanlara da bilet alınıyor. Onu kontrol etmeyi unutmayın.


  • kayranin kedisi  (31.01.18 22:56:58) 
veteriner sakinlestirici yapabiliyor eger huysuzlanacagini dusunuyorsaniz.
benimkinin kabındaki pencere koridor tarafinda kalmis, gelen geceni patiliyordu. biraz agresifleşebiliyorlar.

  • marla is in my head  (01.02.18 03:25:35) 
bir kaşık passiflora şurup ver kedilere
ben izmir den istanbul a kucağımda kedi ile otobüs yolculuğu yapmıştım bir kaç defa.
kediciğimi bagajların olduğu yere koymak istememiştim veteriner önermişti.
passiflora içirdim yolculuktan 2 saat önce
uslu sessiz oturdu kucağımda
  • devilone  (01.02.18 10:13:17) 
@marla, trende masalı dörtlü koltuğu aldım. camdan dışarıyı da görebilsinler diye. Aslında düşündüğüm de biraz 4 saat o kutu içinde nasıl rahat edecekleri.

@devilone passiflora şurubu çok mantıklıymış aslında.

Teşekkür ederim :)
  • kirmizibalon  (01.02.18 16:25:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.