[]

protein tozu fiyatları o kadar fazla mı?!

Daha önce; spora başladım ve direncim düşük olduğundan kas istiyorum o sebeple besinle yeterince protein alamadığımdan kadınlar için protein tozu zararlı mı diye sormuştum, sonra doktor kuzene de sordum kullansan iyi olur dedi. şimdi nette takribi fiyatlara bakayım dedim 200 küsur diyor?! fiyatlar böyle mi yoksa kaliteli ve makûl fiyatlı markalar da var mı? Tozlarla ilgili bilgim sıfır olduğu için önerdiğinizi direkt gidip alırım belki diye soruyorum.




 
protein tozları suplamentler hep oldum olası pahalaıdır, 200 bişey değil ohoo ne para gömenler var


  • Photographer  (31.01.18 22:47:24) 
Fiyatlar ortalama aynı, çok değişmez. İşlenişine göre fiyat artabilir. Türkiye'de fiyatın yüksek olması hem yurtdışından geliyor oluşu hem de satıcıların açgözlü olmasından kaynaklanıyor. Türk markaları da var ama onlar da hammaddeyi dışarıdan alıyor, bir de ekstra açgözlü oldukları için yabancı markalarla aynı fiyata satılıyor. Tüm bu veriler ışığında Optimum Gold al kullan derim ben.


  • angelus  (31.01.18 23:07:41) 
Marketing çünkü.

Şuan popüler o sebeple
  • powerpufgirl  (31.01.18 23:12:28) 
Hiç bilmediğim için şaşırdım, anormal vücutlu erkekler gibi bişe istesem tamam da çok hafif benim istediğim. bu arada gördüğüm indirimli 200dü, gözümü kapayıp 4 yumurta beyazı mı yutsam ne etsem=p Tozlarda Kadın-erkek ayrımı var mı peki? Bazı konularda cahil olmak kötü bişey gerçekten.


  • mslny  (31.01.18 23:14:04) 
Proteinin kadını erkeği yok.


  • angelus  (31.01.18 23:15:08) 
bir suru sahte üründe var piyasada.
o yuzden fazla ucuza kacmamak lazım gibi. güvenilir bi yerden almak mantikli.

  • marla is in my head  (01.02.18 03:26:36) 
iyisi pahalı, kilona spor geçmişine ve beslenme durumuna göre ihtiyacını belirlemelisin protein tozu veya fazla proteinin büyük kısmı vucutta bir işe yaramıyor.


  • orpheus  (01.02.18 04:37:43) 
Aslında pahalı değil, hesap edilirse aldığın protein oranına göre ucuz bile.

Mesela Gold Standart Whey bir serviste 24 gram protein veriyor, servis birim fiyatı 3.15 TL.

Bu paraya 24 gram protein alabileceğin başka bir kaynak yok.

Üretildikleri ülkelere göre bizde pahalı, o ayrı bir ekonomi konusu.
  • John Bloor  (01.02.18 11:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.