[]

ne kadar kahve çok kahvedir?

her gün ne kadar kahve içene çok kahve içiyor denir?

çok kahve içiyor musun diye sorulduğunda "evet" diyen kişinin ne kadar kahve içtiği varsayılır?

teşekkürler...

 
Diğer insanları bilmiyorum acetaminophen için ölçü şu şekildedir 'çok kahve':

Espresso ise günlük > 6 shot
Filtre kahve ise günlük > 4 kupa
İtalyan moka ise günlük >= 5 shot
French-press ise günlük > 2 french-press aparatı dolusu
Türk kahvesi ise günlük > 6 fincan

min. 5 X günlük/hafta
  • acetaminophen  (31.01.18 18:00:13 ~ 22:32:04) 
Cok kahve diye bir sey yok bence :D

5'ten sonra icmemeye calisirim ama.
  • fortisvita  (31.01.18 18:16:52) 
2 bana göre .


  • jamswety  (31.01.18 18:49:41) 
Hocam delirdiniz mi siz ya? Günlük 6 shot espresso nedir? ne espresso'su bu? Bence kaliteli bir espresso gün içinde en fazla 2 veya 3 kez tüketilir. Günde 6 kez tüketiliyorsa o kaliteli bir espresso felan değildir. lütfen. veya aynı şey diğer örnekler için de geçerli. Benim için 3 fincan Türk kahvesi sınırdır, sonrası fazla değil aşırıdır.

ayrıca "fazla" olgusu kişiden kişiye değişir. kendi vücudunuzu bilip, ona göre hareket etmekte yarar var. yukarıda yazdıklarım tamamen kendi vücudum içindir.
  • umutlarivarolankisi  (31.01.18 18:53:06) 
Herkese göre değişir ama benim için 1 kahveden fazlası çok.
Tabi 2 kahve içene çok kahve içiyorsun demem.

  • wittgenstein  (31.01.18 22:30:22) 
2 türk bir filtreden fazlası bana iyi gelmiyor.


  • silver apple  (31.01.18 23:23:16) 
herhangi bir kahve türünden günde üç kupa / fincandan fazla tüketiyorsa fazla olduğu düşünülebilir kanımca. geçtiğimiz günlerde bir ingiliz araştırmasına göre günde 3 bardak kahvenin vücut için oldukça iyi olduğundan bahsediliyordu. ha benim iddiam bundan ileri gelmiyor. günde 600ml filtre kahve içiyorum (3 büyük kupa ortalama), iyi hissediyorum bi zararını görmedim ama wc'ye gittiğimde ortamın buram buram kahve kokması normal olmayabilir.


  • kaichi  (31.01.18 23:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.