[]

Trafikteki gerginligime cozum var mi?

Trafikte kural hatasi yapanlar, beni tehlikeye atanlar, baskasini tehlikeye atanlar, kisacasi bir dolu mal var.

Insanlar sinyal vermiyor diye bir dolu geriliyorum ben.

Boyle de olmuyor, devamli soyleniyorum. Nasil yapsak da ben bu kadar gerizekaliyi gormezden gelsem de sakin kalsam?

Var mi oneriniz?

Profesyonel yardim mi alayim?:)

Tesekkur ederim.

 
Onlar da oyle, yapacak sey yok diye telkinde bulunuyorum kendimi ama yine de geriliyorum ben.

Benim dogrularim onlari duzeltmiyor, onlarin yanlislari devam ettikce ben agresif oluyorum.
  • bir ileti paylastim  (31.01.18 10:53:16) 
sinyal vermeyen insanlar mutsuzluktan, dertten tasadan geberip gitseler keşke...

bende sürekli sevdiğim müzikler açık olduğu için ve müziğe devamlı eşlik ettiğim için gerginlik olmuyor fazla. tavsiye ederim.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (31.01.18 11:20:06) 
Yalnız olmadığını bil. Çok normal insan trafikte karşısındaki insanların nasıl bu derece öküzleşeceğini ve ayılaşacağını kabullenemiyor. sorun burdan kaynaklanıyor en azından benim için böyle.

geçen gün bir sokakta yokuş aşağı inerken karşımdaki şoför müsvettesi artık nasıl bir düşünce yapısındaysa sırf ben yokuş yukarı geri geri gideyim diye o yola hızlı hızlı gelip üstüme sürdü ben selektör yakınca da araba içinden bana bağırınıp çağrınıp hızlı hızlı geri giderek çok afedersiniz .ktirdi gitti. Yanımda eşim vardı olmasa hır çıkabilirdi sabah sabah sinirimizin bozulması ile kaldık. Düşün yok yere kavga edecektim ayıyla mantıklı yanım ulan değer mi diyor ama diğer yanım bir insan nasıl bu kadar ayı olur onu kabullenemiyor, böyle olunca da sinirleniyorum.

Yapacak bir şey yok trafikte şoför bozuntusu, maganda sırf ego tatmini için insanları geren tipler olduğunu kabul edip buna göre hareket edeceksiniz. Her insan karşısındaki kişiye sizin gösterdiğiniz saygı ve adabı gösteremiyor malesef.

Hatasını kabul edeni anlarım ama hatasını kabul etmeyip üste çıkan lavuklar için sinirinizi bozmaya değmiyor.Birkaç dakika sonra veya arabadan indikten sonra unutuyorsanız normalsiniz ama sürekli kafanıza takılıyorsa iyi değil.
  • joehigashi  (31.01.18 11:23:02 ~ 11:28:25) 
ben gecen kucuk capta bir dayak yedim, bir kere de bicakla kovaladilar, o yuzden artik pambik gibiyim trafikte, ciddiyim.


  • cedex  (31.01.18 11:46:05) 
gerilmeyin, gerek yok. siz gene kendi saygili, kurallara uygun kullanmaniza devam edin.
esime onune kiran ayiya korna caldigi icin bicak cekildi. ablama silah gosterildi. bir suru manyak var trafikte ve malesef kimseyi duzeltemiyoruz cunku bu bir karsindakine saygi meselesi ve aileden ogrenilen bir sey bence. degil trafikte baska bir yerde, mesela is yerinde hatta umumi tuvalette bile kimsenin bir baskasina saygisi yok. he diyip geciyorum artik.
kenid yontemlerimi buldum.
tuvalette sifonu cekmeden cikmissa, pardon esyanizi unuttunuz, ya da b.kunuzu unuttunuz falan diye geri cagiriyorum. ama bunu yaparken sinirli degil sakince, cok normalmiscesine yapiyorum.
trafikte ben seridimde, hayvan gibi trafikte beklerken yandan yandan girmeye calisiyorsa, cami acip son derece sakin bir sekilde onume kirarsan carparim acimam diyorum.
ters yonden gelene yol vermeyip el frenini cekip bekliyorum.
yokus yukari cikarken, hatta tam duz yola cikacakken onume kiran okul servisini kapisinda yazan numarayi arayip sikayet ettim. ha bu arada gene el frenini cekip bekliyordum.
olur da biri bana hakarete varan seyler soylerse inat edip, ugrasip sikayetci oluyorum.

umursamayin cunku duzeltemezsiniz.
  • 65 derece  (31.01.18 13:26:14 ~ 13:27:47) 
Ben de atarlı bir insandım lakin bi iki olaya karıştım, sonra ne gerek var dedim. Memleketin hayvanını ben mi adam edicem, neden böyle bir misyon üstlenip kendimi yoruyorum ki dedim. Camları kapatıp müziğimi dinliyorum, daha müsamahalı yaşıyorum, böylesi çok daha güzelmiş.


  • roket adam  (01.02.18 23:24:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.