[]

Nasıl kilo vericem :(

-Spor yapmadan
-Nasıl yiyerek ?
1 79 boyunda 84 kiloyum benim acilen 75 kilo olmam lazım .
Korkum gitgide daha çok şişmanlamak ..:(

 
ekmeği keseceksin. kola vs. içiyorsan unut. maden suyu tercihin olablir. ana öğün olarak karnını doyurmak için 4 saat öncesinden bir şey yeme. tabii senin vucuduna göre ayrı bir işleyiş olablir.


  • gorgusuz  (31.01.18 00:41:04) 
2 ayda yaklaşık 10kilo civarı verdim 85ten 75’e düştüm. boy:182 Deneyimleri aktarayım.
Spor : sürekli oturduğunuz bir hayatınız varsa spor bünyenin hızlanmasına yardımcı oluyor ilk bir ay düzenli gittiğimde bünyede bir değişiklik hissetmedim lakin 1,5 ayın sonunda ve 2.ayda hem kilo verdim hem de verilen kilo/zaman oranı arttı. Yani bünyeyi hızlandırmak şart. Ben crossfit yaptım haftada 4-5gün 1saat

Yemek : asayı yere vurup ‘you shall not pass’ demeniz lazım. Birden herşeyi kesmek acı veriyor öyle yapmayın. Şahsen ben gün içerisinde tek öğün ama ne istersem yedim. İşte okul civarı dilim pizza, kebap, biftek türü yiyecekler. Tatlıya tabi sınırlama getirdim. Aralarda ölüyor gibi olduğumda çavdar veya kepek+fıstık ezmesi+bal+reçelli sandwich yedim. Ton balığı+mısır yedim. Meyve iyi alternatif. Fındık fıstık keyfinize göre. Salata ok.

İçecek : alkolde biradan şaraba terfi etmeniz gerekli. Meyve sularını da bırakıp maden suyuna yöneldim. Yine kola zero vs iyi ama zararlı diyolar ben yine içiyorum. bol kahve tüketiyorum.

Düşük kilolarda daha sıkı yüksek kilolarda daha rahat olabilir sanırım bu schedule. Siz yine kendinize göre ayarlarsınız. Deneyimler böyle. fitbutsad out!
  • dedim dedim de kime dedim  (31.01.18 00:57:18) 
Spor değil de göt yayarak kilo verilmez. Veriliyorsa sağlıksız bir durum vardır.

Ben veganım, hominigırtlak tepeleme yemek yerim yine de kilo almam. Kilo almak istediğimde alır, vermek istediğimde de veririm. Çünkü her gün yürürüm, bisiklet sürerim, sağlıklı beslenirim. Kati suretle de aç kalmam kilo vermek için.

Öğünümde ekmeği, patatesi, pirinci, makarnayı azaltır sosu arttırırım kilo vermek istiyorsam. Yediğimi dahi değiştirmem.
  • bos gezenin bos ustasi  (31.01.18 01:19:45) 
kilon çok fazla değil aslında yağ kas oranında sıkıntı var sanırım. spor yaparak çözebilirsin.


  • Caaannn  (31.01.18 03:22:16) 
9 kiloyu çok zorlanmadan 2.5 ayda verebilirsin.

+ Tematik olmayan dengeli bir diyet
+ bol su
+ akşam yemeği yerine bir bardak çorba
+ gün içinde metbolizma hızlandırıcı kahve ve ananas gibi şeyler
  • twelfth  (31.01.18 10:26:28) 
öğlene kadar sadece kahveyle beslenip öğle yemeğini de saat 2-3 gibi yiyip, akşam sadece kefir içerek 10 günde 5 kilo falan vermiştim ama tabii müthiş sağlıksızdı ve ciddi tansiyon düşüklüğü ve sinir yapıyordu bende...
şuan spor yaparak ve kahveyi minimuma indirip yemeklerimi düzgün yiyerek buna devam ediyorum. spor yapmaya vaktiniz mi yok bilemedim ama düzenli 1-1,5 saat tempolu yürüyerek ve en azından beyazları bir süre hayatınızdan çıkararak çok rahat 1-2 ayda istediğiniz kiloya inebilirsiniz.

  • vedderbaug  (31.01.18 10:31:57) 
Beslenme tarzını değiştirmen gerek. Ben eskiden genellikle dışarıdan yerdim. şimdi mümkün olduğunca ev yemekleri yiyorum. dışarıda da yediğimde ev yemeğine yakın şeyler yemeye çalışıyorum.
eskiden büfeden falan yediğimde ulan 4 lira farka patates ve kola da veriyorlar diyordum artık demiyorum, kola yerine de ayran söylüyorum.
ekmeği pazar kahvaltıları haricinde kestim. ekmek yiyesim varsa da yemeğin yanında makarna falan varsa onu yiyorum.

spor yapmadan ve aç hissetmeden yaz ortasından bu yana yaklaşık 10 kilo verdim. Açıkcası kendimi diyette falan hissetmiyorum. sadece mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalışıyorum.

herkes yüzün zayıfladı, vücudun şekle girdi falan demeye başladı, sarkma falan da olmadı. bir 10 kilo daha verme hedefim var hiç kasmıyorum bu düzene devam ediyorum.

çünkü zamanında diyetisyen gözetiminde kilo vermiş birisi olarak söylüyorum bir listeye bağlı olarak yaşayınca illa kontrolü kaybediyorsun. sen kendini kontrol edip beslenme tarzını değiştirmelisin diyet diye bir şeye uymamalısın.
  • denizgonen  (31.01.18 16:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.