[]

Gruppal turlarina katilan-bilen var mi

Iki arkadas orta avrupa turu dusunuyoruz hem tarih hem de fiyati uygun olarak gruppal.com isimli sitede turlar bulduk.
Ama bu sirketle tura giden hicbir tanidigimiz yok.
Acaba guvenilir midir yoksa dolandirilir miyiz napariz ?
Sozlukte yazanlari okudum ama reklam amacli entry olabilecegi suphesiyle sormak istedim.

 
ben jolly turla italya turuna katılmıştım geçen hafta fakat birkaç tur grubu birleşimiymiş. uçakta yanımda oturan kadın gruppal'den katıldığını söyledi. rehber geldi söyledi bir sürü tur şirketi var, birleştiriliyor dedi..fiyatı diğerlerine göre uygun gibi, eve gelince bakmıştım. bir sıkıntı yaşamadık- yaşamadılar. jolly tur, grupal bir aradaydık tek rehber eşliğinde yani. ben de ismini daha önce hiç duymadığımdan önyargılıydım ama bundan sonraki tur için grupala bakıyorum ben de. jolly ve ets'ye göre fiyat uygun.


  • gunbatimi  (03.02.18 13:20:14 ~ 13:21:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.