[]

İzmir'de ne yapacağız

Selam arkadaşlar.

Eşimin bunalıma girmesi sonucu iki günlüğüne İzmir'e kaçacağız.. Cumartesi sabahı İzmir'de olup, Pazar günü akşam vakitleri yeniden İzmir'den döneceğiz.

Kısıtlı sürede İzmir'de ne yenir, (kalamar ve balık ilk tercihimiz)

nereler görülür, nerede ne yapılır. anlatırsanız çok mutlu olurum.

gidilecek yerler, yemek yenilecek mekanlar uygun yollu olursa çok mutlu olur, size izmirden hediye alabilirim. teşekkürler şimdiden.

 
Hava da çok güzel gidiyor, tam gezmelik:) Haftasonu hava durumuna bakın yine de. Böyle devam edecekse giy çıkarlık eşya almanız iyi olur, kalın giyinmeyi gerektirecek zamanlar da oluyor, kalınların fazla geldiği zamanlar da oluyor. Dün akşam üzeri kaban ve kazakla çıktım, pişman oldum, sıcak geldi.

Bi yazar arkadaş gezilecek yerlerle ilgili ayrıntılı döküm yapmış, satır satır incelemedim ama genel olarak yeterli görünüyor.
eksisozluk.com
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (30.01.18 17:22:53 ~ 17:23:16) 
bostanlı günbatımı iskelesinde sevdicekle güneş batırılır,şarap içilir. yaşları bilmiyorum ama biraz genç işi bir aktivite :)

konak asansöre çıkılır.izmir manzarası izlenilip bir hatıra fotoğrafı çekildikten sonra bir şeyler yenebilir.
  • biravekahve  (30.01.18 17:26:53 ~ 17:27:29) 
araciniz olacaksa balıgi balıklıovada yiyin, un kurabiyesi almayı unutmayin.


  • eriksatie  (30.01.18 17:35:18) 
izmire gelip şarap falan içmeyin. cumartesi akşam muhakkak kordonda falan bir meyhaneye gidin rakı balık veya mezelerle sazlı sözlü kopun. tektek iyidir mesela. gündüzleri mesela pazar günü kaynakler köyüne veya çiçekli köyüne gidin deli gibi bir kahvaltı yapın. sonra doğa yürüyüşü falan yapın. izmir şu sıralar çok soğuk fazla gezme şansınız yok. kızlarağasına pazar harici gidin veya kıbrıs şehitlerinde yürüyün çay kahve için. meyhaneden sonra gazi kadınlar sokağına yürüyerek gidin 90'lar vecihi gibi yerlerde iyice kopun anasını satayım.


  • ground  (30.01.18 17:44:45) 
Aracınız varsa şirinceye gidin şarap alın ordan efes i görün gitmediyseniz.
Sığacık ı gezin balık ekmek yiyin çayınızı için.
Kemeraltında balıkçılar yemek yiyebileceğiniz midyeleri sıcak gelir,turşu suyu satan bi seyyar var yakalarsanız turşu suyu için.Kahve falı bakan yerlerde kahve içmeyin berbat. Kemeraltını pazara bırakmayın.
Boyozu alsancak kıbrıs şehitleri caddesinde alsancak dostlar fırını var orada yiyebilirsiniz.Az yağlıdır ve içeriği çeşit çeşit boyoz var sabahları çok kalabalıktır öğlene doğru gidin.
  • işteöylebirşey  (30.01.18 18:34:32 ~ 18:39:59) 
izmir'e gitmedim, internetten görüp gidersem yaparım dediğim şeyleri buraya da atayım.
izmir bomba tatlısı
scontent-sea1-1.cdninstagram.com

www.instagram.com

boyoz
www.instagram.com

kumru, kokoreç ve lokma tatlısını da unutmamak gerek.
  • MtKrt  (30.01.18 19:25:43) 
Araç varsa balık için güzelbahçe'ye gidebilirsiniz. İzmir'de güneş çok güzel batar. Günbatımını sahilde izledikten sonra balık halinin etrafında yer alan bir restoranda keyifle yemek yiyebilirsiniz.

Ayrıca tarihi mekanlara meraklıysanız Efes +1. Öyle üç beş kalıntının olduğu dandik bir yer değil kesinlikle.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (30.01.18 20:10:01) 
alışverişiniz geldiyse, antik kuntik şeylere de meraklıysanız, pazar günleri halkapınarda bit pazarı kurulur. herkese hitap etmez tabi de belki merakınız vardır.


  • halanne  (30.01.18 20:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.