[]

sülük tedavisi

internette kemik iliği ödemi ile ilgili kaynakları ingilizce araştırırken çok güvendiğim kadim bir ilim olan ayurveda'yla beraber arattım. hintli bir grup doktor bu kemik iliği ödeminin ayurvedic tedavilerde sülük tedavisiyle çözüldüğüne dair bir makale yazmış www.scopemed.org

öncelikli sorum bu makaleyi bu site üzerinden nasıl açabilirim acaba bir fikriniz var mı? çözemedim ben nereye tıklamam, ne yapmam gerektiğini.


ikinci sorum sülük tedavisi yapan bir tanıdığınız, bir merkez var mı?

 
Ben de bütün bunları düşündüğüm, dahil ettiğim için önerilen bir merkez bulma arayışına girdim zaten. Gidip görüşecektim insanlarla, hemen sülüğü alıp yapıştırmayacaktım ki bacağıma? :) Zaten öncelikli sorum şu makaleyi nasıl okurum bir çözebilen var mı siteyi? üzerine. Anlamak istiyorum tezlerini zira.

Ayurveda, vedic hint tıbbının batı ilminin bulamadığı dertlere çaresi var. Uzun süredir araştırdığım, şarlatanı çok olan fakat ilmini bilenin de çok şey bildiği bir birikimdir. Sadece bu rahatsızlığım için değil, senelerden beridir göz rahatsızlığımla da ilgili araştırırım. Yurt dışından hastalar tedavi olurlar görme kaybı olanlar görmeye, kalıtsal kemik hastalıkları olanlar yürümeye başlarlar. Her şey bu ilme gerçekten vakıf ve uzman insanları bulmayla alakalı. Dilerseniz sadece “retinal detachment” la ilgili avustralyalı yaşlı bir adamın deneyimini paylaştığı bir blog vardı onu okuyunuz.
Her şey öyle “tü kaka az gelişmiş asya” “ yaşasın beyaz tıp” değil.
Batı tıbbı bir din formu almış ne yazık ki. İçine dahil olmayana tahammül dahi edilemiyor.
  • çaykovski  (30.01.18 15:13:31) 
Sülük tedavisinin bilinen hiçbir yararı yok ki enfeksiyon vs çok riski var.

Ayurveda da modern bilimle alakasi olmayan bi inanış, onun da herhangi bi işe yarama olasılığı yok.

Sağlığınız değerli, batil inançlarla uğraşmayin, modern tıbbin olanaklarindan şaşmayın diyorum.
  • nundu  (30.01.18 16:42:59) 
bir yakınım hemoroitte denedi hatta herkes dalga geçti bunla hadi içine kaçarsa diye. neyse içine kaçacak bir durum olmamış zaten, memelelerin üzerine koymuşlar sülükleri şimdi iyi ki ameliyat olmadım diye seviniyor..


  • for day to break  (30.01.18 17:03:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.