[]

devlet doktoru

merhabalar,
bir devlet hastanesinde, doktora gittim. uygunsuz tavırlar, kapasitesizlik, yetersizlik akıyor üstünden. Bu tavrıyla, tek çaresi o hastaneye gitmek olanlara zarar vereceğini düşünüyorum, şikayet etmek istedim ama pek umudum yok açıkçası. Hiç bi halta yaramayacaksa şikayet etme zahmetine bile değmiyor, sonuçsuz kalması daha kötü.

Benzer bir deneyiminiz var mı? İşe yarıyor mu böyle kapasitesiz doktoru şikayet etmek? (kapasitesiz: Hasta ile iletişimi kötü, konuya hakimiyeti yok, insanı geldiğine pişman eden tavırlar)

teşekkür ederim

 
hayır işe yaramıyor. memleketim türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi. bu ilçedeki tüm hastanelerde toplam 1 adet dermatolog var. ne kadar şikayet olduysa ne kadar kavga gürültü olduysa 10 yıldır yerini koruyor. görevden almayı, yer değiştirmeyi bırak yedeğinin görevlendirilmesi bile yapılmadı.


  • a darkness coming  (30.01.18 02:16:00) 
ülkede bütün mesleklerin içi boş, kendisini geliştirmelerin sayısı oldukça az.

örnekse ben fiziksel bir sakatlığımla ilgili aynı MRI görüntüsünü 4 farklı uzmana gösterdim, hepsi farklı bir teşhis koydu. üstelik bir tanesi aynı hastanede daha önce teşhis koyan doktoru için x bey yanlış yorumlamış doğrusu şu diye kendi doktorunu kotuledi. hepsi adı duyulmus özel hastaneler.

sonuç olarak devlet doktoru daha yetersiz diye bir şey yok.
  • goodz  (30.01.18 02:47:38) 
Şikayetten ziyade biraz anlayışlı olmak gerek bence. 5 dakikada hasta bakmak zorundalar. Sistem dandik.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (30.01.18 02:51:52) 
devlet hastanelerinin özeti bu işte.

yani 1 değil 2 değil, baktıkları hasta da 100 değil 200 değil.

yapıcak bişey yok.
  • Photographer  (30.01.18 09:19:26) 
İlk devlet hastanesi deneyimim değil, ortalama ve altı kalite olmasına alışığız maalesef, bizim ülke standardimiz bu. Ama bu örnek kötü yani, bayaa orada olmamalı. Orası, o koltuk boş olsa daha sağlıklı olur öyle diyim.

İşe yaramaz şikayet diyorsunuz. Ok.
  • neynep  (30.01.18 10:13:21) 
tamam o zaman şöyle düşün, sen şikayetçi olduysan eğer durumdan, bir çok kişi olacaktır.

insanlar artık bimer'den çat çat yazıp gönderiyor ama sonra yine sen uğraşacaksın.

bana şöyle şöyle davrandı diye, hastanede bu konuyla ilgili bir tim kurulacak(timdeki doktorlarda aynı hastaneden, adamı kollayacaklar, sen ağzına ne geldiyse söyleyeceksin, tamam biz hallederiz ederiz diyecekler, gazını alacaklar, canın sıkılacak döneceksin)
  • Photographer  (30.01.18 10:26:57) 
hastane değil ama birinci basamak şikayetlerinin inceleme ve soruşturmasını ben yapıyorum. söyledi etti falan gibi karşı tarafın "yoo" diyebileceği şeylerde bir şey çıkmıyor


  • la noix  (30.01.18 11:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.