[]

evkur gibi senetli satış yapacagım nelere dikkat etmeliyim ?

merhaba
evkur gibi senetli satış işine girecegim müşteriye senetli satış yapmadan önce nelere dikkat etmeliyim
findeks bakılacak
çevre sorgusu yapılacak
yüksek rakamlarda UYAP kaydı bakılacak
daha neler yapabilirim
not: beyaz eşya ve mobilya satıyoruz

 
Beni geçen hafta farklı isimler için aradılar evkurdan. Tanımam etmem ben değilim dedim. Numarayı sallamışlar beni buldu. Arkadaşlarıma da geliyor telefon böyle. Evkur gibi firmalar ödeme kaybı riskini de ekleyerek satıyorlar. Sıkıntılı iş. Tanımadığın bilmediğine verme derim ben.


  • insomnia  (29.01.18 22:53:40) 
Referans sistemini kullanın


  • O beni prenses peri sanıyor  (30.01.18 01:09:47) 
Girme. Biz 50 senelik bir mobilya firmasıyız kart ya da nakit başka satış yok. Senet ödenmez bu devirde.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.01.18 02:09:31) 
Ödeme kaybı ortalamasını da fiyatlarınıza eklemeniz lazım, yani atıyorum 100 tane buzdolabı sattınız ama bunun 90 tanesi kesin ödenir, 10 tanesi hacı olur gibi bir hesap çıkarmanız lazım.

Müşteri kiracı ise kaç yıllık kiracı olduğunu öğrenmek iyi olur, yeni ev tutup eşyayı senetle dizip bir kaç ay içinde firar etmesini engellemek lazım.
  • John Bloor  (30.01.18 10:41:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.