[]

bu tur için ne kadar verirdiniz?

italya'da (toscana - umbria taraflarında) köyde havuzlu villada kalmalı, 4 gece 5 günlük, içinde şarap tadımı, peynir yapım turları da dahil birkaç aktitivite fiyatının da dahil oldugu( ucak bileti de dahil) 7-8 kişilik bir butik tura 750 euro verir miydiniz?




 
cebimde 750euro olsa vermem. ama cebimde 3000euro olsa veririm.


  • fyodor fyodorovic  (29.01.18 18:17:02) 
vermezdim, o tarz şarap tadımlı falan bir tatil tarzım değil. kulağa biraz sıkıcı geliyor. böyle şeylerden hoşlanıyorsam gene de vermezdim çünkü havuzlu villa fiyatı gereksiz artırıyor sanırım. madem 7-8 kişiyiz, herkesten havuzlu villa yerine daha uygun bir kalacak yer seçmelerini talep ederdim.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.01.18 18:40:52) 
verilir. kendiniz de benzer bir şeyi yapsanız o bedele yakın olur. ancak kalınan yerdeki hizmet, yemek dahil olup olmaması ulaşım koordinasyonu vs. çok önemli. her şey 3/5 ve üzeri ise o para verilir bence.


  • tukenmez adam  (29.01.18 19:24:56) 
ugrasmaya vaktim varsa kendim ayarlarim, bu tür aktiviteler astronomik tur fiyatlarina kilif olsun diye inanilmaz pahali gibi yansitiliyor fakat bi kere arastirmaya baslayinca goruyorsun ki en az 2 kati fiyat eklemeden tura dahil eden cok az yer var. dedigim gibi, vaktim varsa kendim organize eder cok daha iyi yapardim. vaktim yok ve param varsa verirdim cok dert degil.


  • in vino veritas  (29.01.18 19:56:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.