[]

Umraniye metro hatti (M5) acik mi?

merhaba,

evet sonunda bu da oldu, umraniye'ye gitmek gerekiyor. internetten okuduguma gore altunizade'den aktarma yapmak mumkunmus. fakat acilali cok yeni oldugu icin pek bilgi bulamadim.

hat acik ve isliyor mu? altunizade'den aktarma yapmak mumkun mu?

tesekkurler.

 
öncelikle ümraniye'ye gitmek zorunda kaldığın için üzgünüm, acını paylaşıyorum. yılbaşından hemen önce ben de gitmek zorunda kaldım ve istersen yaşadıklarımı anlatabilirim, eminim çok işe yarayacaktır.

sabahın griliğinden belliydi günün nasıl geçeceği, kalktığımda üzerimde bir ağırlık, adeta bir karabas

altunizade'den biniyorsun, gideceği son durak yamanevler durağı; canpark avm'nin önüne çıkıyor. ümraniye dipsiz bir kuyu, tam neresine gitmek istediğine göre çarşı durağında da inmen gerekebilir. belki bu konuda sana ümraniye'de doğup büyümüş birilerinin tavsiyesi lazım...
  • Bruce  (29.01.18 12:51:06) 
anlayisin icin tesekkurler bruce, umarim ben son olurum, insanlarimiz artik umraniye'ye gitmek zorunda kalmazlar.

buyaka diye bir avm'nin oralara gitmem gerekiyormus. galiba bu durumda "cakmak" denilen bir durakta inecekmisim google maps verilerine gore. bu bilgi cok isime yaradi, tesekkur ederim.
  • xfestos  (29.01.18 12:53:51) 
nereden gideceksin? çakmak ya da tepeüstü'nde inip yürüyebilirsin.

çok da şeyetmeyin yaw, sonuçta bizler ümraniye'de oturuyoruz. üzülüyoruz.
  • altinci nesil caylak  (29.01.18 13:53:39) 
arkadaşlar hangi semtlerde oturduğunuzu merak ettim. ümraniye yi savunacak değilim ben de sıkıntılarını biliyorum ancak memleketin kaç yeri kaldı ki oturulabilecek. ümraniye çöplüğü eeeee diyenleri çok sık duyuyorum. 1993 te yaşanan olay büyükşehir ve ülke yöneticileri tarafından yenilmiş bir boktur. adam eskişehir de öğrenci abiii yeaaaaaa ne işim var amkk yeaa diyor ama adana dan gelmiş.
ümraniye adres bulma konusunda avantajlı dipsiz kuyu değil. alemdağ caddesi ya da mithat paşa caddesi üzerinden yüzde 95 gidilmek zorunda kalınan yeri bulursunuz.
altunizade den minibüse atlayın çakmak durağını geçince ışıklarda inin. çünkü yamanevlerde inince tekrar minibüse bineceksiniz.
  • 3/3  (29.01.18 14:52:09 ~ 14:53:26) 
Arkadaşın dediği gibi Altunizade Millet Parkının karşısından minibüse binin Çakmak köprüsünde inersiniz. 5 dk yürüme mesefesi sonrasında.


  • lana del rey  (29.01.18 16:15:44 ~ 13.02.18 18:41:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.