[]

tenis raketinden anlayanlar

kort tenisi. bugün bir raketle oynadım ve kafası normalden küçüktü. ben 27" ile oynadım bugüne kadar. bu küçük kafalıyı daha rahat kontrol edebildim. ikisinin saplarını hizalayınca bir serçe parmağının yarısı kadar fark vardı üst tarafta.

şimdi küçük raket tesadüfen mi daha iyi gelmiştir yoksa daha mı iyi gerçekten? eksileri artıları neler?

küçük kullan derseniz, kafa ölçüsü ne bunun? internette bakıyorum çoğunda ölçü bile yazmıyor. nasıl anlayacağım?

 
selam
gözlem doğru tenis raketi ne kadar küçükse kontrolü o kadar kolay olur ama gücü de o derece az olur. başlangıç seviyesinde gerekli güç çıksın diye büyük ama kontrolü zor raketlerle başlanır.
zaten büyük raketler güç raketi, küçükler kontrol raketi olarak adlandırılır.
kondisyonunuz çok iyi ve kollarınız güçlüyse kontrol raketi iyidir, ama yeni öğrenen biri için çok yorucu olur ve istenen tekniği oturtmak zor olacağı için tavsiye edilmez.

büyük raket-> scooter
küçük raket-> yüksek ccli motorsiklet gibi.
pro oldukça raketi küçültebilirsiniz.
  • cedex  (29.01.18 09:41:07) 
büyük kafaya sahip raket yeni başlayanlar için ve biraz da sürekli slice vuranlar için.
genellikle kurslarda büyük kafayla başlatırlar, iş ilerleyince küçük kafalı bir rakete geçmek daha uygundur. el alıştıktan sonra daha çok kontrollü oynamak adına biraz daha küçük ve hafif raketler tercih edilebilir.

ayrıca 27 inç değildir o.
90 inç olur, 100 inç olur raket kafası 27 olmaz :)
ben mi yanlış biliyorum acep?
  • attirmayin makedonun kafasini  (29.01.18 12:54:44) 
alandan bahsediyorsak 100 inç-kare civarı olması lazım doğru.


  • cedex  (29.01.18 12:58:35) 
çocuk raketleri dışında raketlerin boyları standart 27 inch oluyor. Bazı modeller uzun raket tercih edenler için 27,5 inch olarak çıkartılıyor ancak bunlar piyasada çok zor bulunurlar.

Kafası normalden küçük raket dediğin gibi manevra açısından rahat da olsa, şu aşamada çok küçük kafalı raketlere yönelmen güç yaratma konusunda sorun yaratır. Vuruş tekniğini oturttuktan sonra raket kafasını küçültürsün, yeni başlayan birisi için 100 inch kare ideal kafa boyu olarak düşünülebilir, 98 ile de çok sorun yaşamazsın ancak 95 ve aşağısına inmeni önermem.

Ben ilk 98 kafa ile başladım, 8 sene geçti hala 98 kafa raket kullanıyorum.
  • okumayi sevmeyen okur  (29.01.18 14:52:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.