[]

bu kadar çok ekran kartı nasıl sokulabilmiştir ülkeye?

aşağıda linkini verdiğim ilandaki kadar çok kart nasıl girmiştir ülkeye? kaçaktır değil mi bunlar?

www.sahibinden.com


 
bavulla da getirmiş olabilirler. Kim ekran kartına kışt der ki. illegal degil birsey degil.


  • binder dandet  (28.01.18 22:51:12) 
vergi kaçakçılığı olabilir evet, bavulla getirse bile bu şekilde satışı muhtemelen yasal değil. fatura kesiyor mu ki?


  • cedex  (28.01.18 22:53:23) 
mevcut dolar kuruyla tanesi yurt dışında 5000'in azıcık üstüne satılıyor, bu adamlar tanesini 3.500'den satabilecek kadar ucuza nasıl buldular; benim bir tahminim yok. ya ürün sahte, ki benim oyum buna, ya da evga'nın sahibi bunlara kıyak geçmiş. eski kart olsalar mining patlamadan önce aldılar diyeceğim de, kartlar bu işten sonra çıktı bi de. sakat iş valla, sormak lazım aslında.


  • Bruce  (28.01.18 22:56:46) 
bavulla riske girecek kadar ucuz bir şey değil hem de 80 adet imkansız, bir tanesini kaptırsan bütün kar nanay. işin içinde başka bir iş var gibi.


  • redlinetheturk  (28.01.18 22:58:18) 
yalnız toptan fiyatıymış
min 20 adet diyor

  • herhaltibiliyoring  (28.01.18 23:04:37) 
Sahte veya refurb olması muhtemel bence de.


  • roket adam  (28.01.18 23:19:38) 
hocam toptan fiyatta bir ürün üreticiden değilse %20 üzerindeki indirimler çok zor diye düşünüyorum. ciddi bir fiyat farkı var. mining çıkması ref. olabilir.


  • tukenmez adam  (28.01.18 23:59:02) 
ufuk açmaya geldim.

bazı ürünler gümrükte takılyıor ve faturasız vs. getirildiği için yani tamamen kaçak statüsünde olduğu için yakalandığında kimse almaya gelmiyor. bu ürünler de gümrük firmaları tarafından açık arttırma yoluyla satılıyorlar.

açık arttırmalarda da gümrük firması yetkilileri güzel hile hurda döndürüyor.
"100 tane ekran kartı açık arttırmaya çıkarıldı, 5 tane teklif geldi, 100 tanesi toplam 100bin liraya satıldı" diyip apar topar kapatıyorlar. sonra da gümrük firması yetkilileri bu ürünleri linkteki şekilde piyasadan ucuza, ama açık arttırmada aldıklarından pahalıya satıyorlar.

garantileri kesinlikle olmuyor.

bu şekilde 15 bin liralık monster laptopları 6-7 bin liraya alan tanıdıklarım var. araba bile düşüyormuş bazen.
  • tchuck  (29.01.18 00:05:25) 
1100-1200dolares'e ebay'de var. simdi bunu satan adam orada %10 ebay'e odeme yapiyor onu cikar. 1000dolares diyelim, pesin verecem yuzyuze 20tane falan alacam dese 800dolarese kadar duser bir satici. daha fazla indirimi bilmiyorum.


  • ubi dubium ibi libertas  (29.01.18 00:07:28) 
Kacak olmasina kacaktir,o kismi kolay.

Asil olay su.simdi bu arkadaslar menbaginda 900 dolares,japonya da 100000 yen,asagi yukari ayni para,arti vergi,hadi onuda geri aliyorsun.bu egeli guzel kardes bunun 20 sine 70 tanesi3,5 istiyor.halka hizmet diye buna derim ben.dev bilgisayar firmalarini terbiye eden,vatandasin madencilige merak saldigi bu kara gunlerde ,bu yoklukta 80 taneyi yoktan varedip sirf turk gencinin ,blablabla.of ben sistim yazarken ama bu is kolpa,ya dolandirici,ya refurb,fake boyutunu bilmiyorum,nereden tutsan elinde kaliyor.

Sonra alip bunu maden kasiyorsun,bizdeki elektrik dalgalanmalarindan daha kartin yeni kendine gelirken eline aliveriyorsun o zaman bu cengaver kardesleri nereden bulup agacim kart elimizde catladi ne yapabiliriz diyecegiz.

Daha cok buranin meshur dolandiricisi varya mil var,elite kart satiyorum en son madenci kutusu satiyorum diye cikmisti ortaya onlara benziyor bu is.
  • duptıs  (29.01.18 00:18:36) 
evga nın global garanti politikası var. fatura sorup sormadıklarını bilmiyorum ama sadece ürünün orjinal olmasına bakıyorlarsa bu ürünler de garantiden faydalanabilir diye düşünüyorum.


  • tukenmez adam  (29.01.18 00:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.