[]

kızdan para alan erkek

yediğinin içtiğinin parasını hep kız verdiği gibi, evine giderken yol parasını da kızdan almış. yeni tanışmışlar daha 1 hafta olmuş. kız kör kütük feci kaptırmış kendini. bu ilk ilişkisi, üniversite 2'de. sağlık sorunları var, doğuştan tiroitleri yok, ilaçlarla büyüdü. oğlan yine para istemiş bundan güya ayın 5'inde hepsini verecekmiş. sakın yollama diye daha nasıl denir bilemedik biz? böyle dolandırıcı erkekler var mı etrafınızda, ben ayın 5'inde parayı yollayacağına hiç inanmıyorum.




 
hayır bence çok güzel ama sanırım özgüveni pek yok. birde çok minyon o yüzden çocuksu görünüyor. hiç erkek arkadaşı olmadı bugüne kadar. 24 yaşında.


  • for day to break  (28.01.18 20:51:41 ~ 20:52:30) 
Bir insan sağlık sorunları nedeniyle bir ilişki yaşamaya aç olabilir ve bu nedenle saf davranabilir, orası tamam da, bir yerde durup napıyorum lan ben demiyor mu bu kız? Eğer demiyorsa durup düşünmesini sağlayın. Kızım bak bu çocuk faydalanıyor senden falan diyin. Yine de 5'ine kadar beklesin ama. Belki yollar. Belki gerçekten fakirdir. Direkt dolandırıcı demek de doğru değil.


  • dissendium  (28.01.18 20:53:59) 
aynı şeyi kuzenimle yaşadık koparana kadar iflahımız şey oldu, ne kadar dil döksekte anlatamadık, size gerçekten kolay gelsin. Kendisi kandırıldığını anlayıp, ikna olana kadar zor.


  • dilligaf  (28.01.18 20:54:43) 
@dissendium, demez olunur mu ama sanırım bir çok kişi tarafından çok demekte bir yerden sonra karşı tarafa etki etmiyor. bu arada teşekkürler her zaman saygılı ve güzel yorumlarda bulunuyorsun. diğerleri sizler de sağ olun.


  • for day to break  (28.01.18 20:57:11 ~ 20:57:40) 
üniversite öğrencisi olduğundan verilen borcun çok büyük olduğunu tahmin etmiyorum. bence bekleyip görmeli. dediğiniz gibi bir adam çıkarsa da ucuza önemli bir ders almış olur.


  • brakgn  (28.01.18 20:57:55) 
ben de 20 yaşındayım ama hiçbir zaman bu kadar salak olmadım açıkcası kendim çalışıp para kazanıyorum ya da ailem destekliyor kalkıpta kendi alın terimi ya da ailemin hakkını "çok aşığımmm" triplerine girip başkasına yedirmem yani (hastalık yada 1-2 seferlik durumlar hariç) bazı insanlar başına gelenleri hakediyor ben de yol göstermiyorum?

kız da 19 yaşında sanırım 19 yılda bunu öğrenememiş mi? benim de hayatımda birçok hatam oldu ama düşe kalka kendim öğrendim o yüzden kızın aklının başına gelmesi için hiçbir tavsiye vermem (ki genelde dinlemiyorlarda zaten) uzaktan yere düşmesini izlerim açıkcası istersen bana kötü insan de ama bu böyle.

erkeğin dolandırıcı olduğunu sanmıyorum istemiş kız da vermiş bu dolandırıcılık değil kızın aşırı saflığı. Böyle insanlar etrafımda zaman zaman oluyor ama gördükçe postalıyorum.
  • powerpufgirl  (28.01.18 21:00:21) 
Aynı şeyi ben 19 yaşlarında yaşadım üstelik neredeyse öğrenim kredimi bile kaptiriyordum. Arkadaşımın annesi beni uyarmıştı ama kör kütük aşıktım.

Kendi hatalarını yaparak öğrenecek hayatı. Siz ne kadar söyleseniz de boş. Bir yerden sonra müdahale edemiyorsun zaten. Ama büyük bir hayat tecrübesi olacak onun için. Siz takipte kalın yeterli.
  • old possum  (28.01.18 21:01:43) 
@puwerpufgirl, bu çok sevdiğin biri olsa bu şekilde davranamazsın bence. sonuçta da dediğin gibi söylemek hiç ama hiç kar etmiyor. umarım düşünce canı çok yanmaz.


  • for day to break  (28.01.18 21:03:32 ~ 21:04:04) 
çok sevdiğim biri olsa da yapmam çünkü önceden yaptım ve daha sonra insanlardan "hayatıma çok fazla müdahale ediyorsun" gibi bir tepki alınca bıraktım ve bir süre sonra sende olduğu gibi insan kendi sorunuymuş gibi hissediyor gereksiz yere bir stres oluyorsun halbuki şuan ne kadar huzurluyum ba na ne? diyip geçebiliyorum sana da tavsiye ederim. boşver yani herkesin hayatında sorunları var bazıları ise bu sorunları kendi yaratıyor.


  • powerpufgirl  (28.01.18 21:06:17) 
Durum çok saçma. Ama ikisinin de üniversite öğrencisi olduğunu göz önüne alırsak belki çocuk da kötü niyetli değil de sadece yolsuzdur.

Kötü niyetliyse de yapacak bir şey yok. Hem yaşı genç hem ilk ilişkisi diyorsunuz, kendini kaptırdığına göre laftan anlamayacaktır. HATTA çocuk hakkında kötü konuşmanız, çocuğu daha da kıymetli edecek. Söylenmesi gerekeni söylemişsiniz anladığım kadarıyla. Fazlasına gerek yok. Bırakın "çarpa çarpa kendisi öğrensin". Gelen paraya gelsin. Biraz para kaybetsin, aklı başına gelince biraz üzülsün, pişman olsun, kendine küfretsin ama kendi dersini kendi almış olsun.

Seviyoruz diye her şeyden korumaya gerek yok insanları. Sürekli steril ortamlarda büyütülmüş çocukların çok daha kolay hasta olması, daha rahat bırakılanların daha dayanıklı olması gibi, bu kızcağız da biraz bağışıklık kazansın.

Tekrar söylüyorum, çocuğun kötü niyeti olmayabilir de. "1 haftadır tanıdığı insandan nasıl para ister" diye sorarsanız, öğrencilik ortamında daha rahat olur o muhabbetler malum. Yetişkin aklıyla bakmamak lazım bu kısma.
  • lazor  (28.01.18 21:06:33) 
Üniversite 2'de çok benzer bir durum yaşadım ben de. Zaten farklı şehirlerdeydik ve o geliyordu benim yanıma. Bütün uçak biletlerini ben alıp yediğimiz içtiğimizin çoğunu ödüyordum o zaman. Ailesinin bazı sıkıntıları olunca aylarca telefon faturasını ödedim, öğrenci halimle binlerce lira para verdim bir daha geri gelmeyeceğini bilerek.

2.5 sene falan bu kadar salaklık yaparak yaşadım ve hiç uyanmadım. Sonra sırf tembelliğinden o halde olduğunu, bazı şeylerde beni resmen kullanmaya başladığını falan görünce gözüm açıldı biraz. Başka şeyler de vardı ama bu saydıklarımın da etkisiyle inanılmaz soğudum o insandan.

Yani demek istediğim siz ne kadar laf anlatmaya çalışsanız da o kız da kendisi deneyimleyip farkına vararak anlayacaktır. Umarım benimki kadar uzun sürmez gözünün açılması ama er ya da geç açılacaktır.
  • ms brownstone  (28.01.18 22:13:06) 
Neyse 12 yasinda kalbini erkekler kirmamis 24 yasinda kalbi ilk kez kirilacak. Kalp kirilmadan ogrenilmiyor.


  • Traveller  (28.01.18 22:48:42) 
  • herhaltibiliyoring  (28.01.18 22:56:03) 
Bunlardan çok var. Bildiğin kullanıyo kızı. Modern jigololuk bu. Her yaşta bu adamlardan var. Açıkça söyleyin kıza. Anlamıyorsa yaşaya yaşaya öğrenecek maalesef


  • isimmisimyok  (29.01.18 02:48:59) 
Siz bu kişiyi bizzat tanıyor musunuz?

Bana kalırsa bırakın kendi yollamak istiyorsa yollasın. Evini arabasını satıp vermiyor ya?

-Adam parayı geri gönderirse size düşman olur.
-Göndermezse sizi daha dikkatli dinler.

Koca kız kendi size danışmıyorsa siz niye hayatına müdahale ediyorsunuz?

Yorumları okuduktan sonra edit: Kadın versiyonu daha yaygın, toplumda kanıksandığı için görünmez oluyor.
  • idexo  (29.01.18 11:04:10 ~ 11:10:52) 
Etrafımda çok gördüm evet. Yakın bir arkadaşımın ilişkisinde de şahit oldum. Önce ufak ufak meblağlarla başladı, adam ilk başlarda geri ödedi, sonra ödememeye başladı. Ve kredi çektirmeye kadar gitti. Engelleyemedik. Sonra da adam hiçbir şeyi ödemeden defolup gitti. Büyük rezalet çıktı.

1 haftalık ilişki, kız çocuğun yediğini içtiğini ödüyor, yol parasını veriyor, üstüne borç veriyor. Bana hiç masum gelmedi bu tablo.

Dinlemeyecek büyük ihtimal ama yine de oturup konuşun, elinizden geleni yapın. Umarım kısa sürede kurtulur.
  • peggy  (29.01.18 11:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.