[]

Milletvekillerinin iletişim giderlerinin kontrolsüzlüğü gerçek mi ?

Beni biliyorsunuz(buna da çok şaşırıyorum) konu bana dokunmasa, umurumda olmaz bu tür haksızlıklar*.

Cep telefonlarından oynanan, strateji-savaş oyunlarından birisini iddialı bir biçimde yeğenler-kuzenler ve onların arkadaşları arasında oynuyoruz. Ama bugüne kadar anlamadığım birşey oluyordu, biz sürekli gerilerde kalıyorduk.

Bugün kuzenimin uyarısı üzerine duruma ayıktım; bizim rakip takımdaki arkadaşlardan babası milletvekili olanlar var ve bunlar turkcell ödeme sistemiyle diledikleri kadar token ve parıltı alıyorlarmış. biz de uğraşıp bekleyip duralım zaman geçecekte kaleyi 40. levele atlatacağız diye.

milletin vergileriyle-senin benim- ödenen ve iletişim hakkının millete hiçbirşekilde dönmediği bir sistemden bahsediyorum, yani mesela zamanında bi' vekil 2 milyonluk mektup göndermişti zamanında da kadın istifa etmişti. Onda dahi seçmenlere gönderilen bir mesajın bedeliydi o. Bunda ise, seçmenle ya da vekilin sosyal faydasıyla zerre alakası yok, tam aksine halihazırda bir seçmen ve milletin üyesi olan benim zararıma bir durum söz konusu.


Şaka maka bu konuyu aynen bu şekilde bimer'e de yazmayı düşünüyorum(tabi kendi karakterimden bahsetmeyeceğim orada) Çünkü gerçekten iddialı bir oyun oynuyoruz ve ben içinde bulunduğum ekibin geride kalmasına tahammül edemiyorum.

Acaba kuzenim kandırılıyor olabilir mi ? yani böyle bir ödeme sistemi var mı, bu şekilde oyun içi token alabilirler mi ?

 
Milletvekili çalışmaodalarında kullanılan sabit hatlar ile biri Kurumca sözleşme yapılan, diğeri ise milletvekilininbildireceği farklı GSM operatörüne ait kendi adlarına kayıtlı hattın fatura adresi, TBMM MilletvekiliHizmetleri Başkanlığı olarak düzenlenmek ön koşuluyla elektronik haberleşme iletişim hizmetalımlarına ilişkin fatura tutarları; kontör veya lira transferi, bağış ücreti, cihaz bedeli, sim kart bedeli,yine tesis özel iletişim vergisi, cayma bedeli, mobil ödemeleri hariç olmak üzere Kurum bütçesindenödenir. Ayrıca milletvekillerinin, kurumca sözleşme yapılan kargo hariç yurt içi posta ve birleşik postagiderlerine ait bedeller ile Kurumsal Toplu SMS bedelleri Kurumun anlaşma yaptığı firmalar tarafındanTBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı adına fatura edilerek Kurum bütçesinden ödenir.

Kurum bütçesinden ödemesi yapılan milletvekillerine ait haberleşme giderlerinin yıllık toplamtutarı, o yılın aralık ayı milletvekili ödenek ve yolluk net tutarı toplamının iki katını geçemez. Geçmesihalinde aşan miktar milletvekilinin ödenek ve yolluklarından kesilir. Ancak milletvekilliği süresinin yıliçinde on iki aydan az olması halinde, en son almış oldukları milletvekili ödenek ve yolluk net tutarıtoplamının iki katı kıst olarak hesaplanır, geçmesi halinde aşan miktar milletvekilinin ödenek veyolluklarından kesilir. Milletvekilliği sona erenlerden tahsil edilecek tutar, Milletvekili HizmetleriBaşkanlığı tarafından Strateji Geliştirme Başkanlığına bildirilir.

birisi kendi hattıdır da diğerini oğluna verecek olması mantıklı gelmiyor. genel olarak zengin oluyorlar zaten vekiller.
  • blue eyes white dragon  (28.01.18 22:30:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.