[]

Çin takvimi_cinsiyet tahmini

Biliyorum tamamen batıl inanç zaten yuzde elli ihtimal var ama merak ediyorum çevresinde tutan veya buna göre hamilelik planlayan var mı?
Teşekkürler



 
buna göre planlayan biri arkadaşım olsa arkadaşlığımı bitiririm.

erkek | kadın

xy | xx

xx xx yx yx

olay bu kadar basit işte. yok ye ekşiyi çıkar ayşeyi yok ye tatlıyı çıkar hakkıyı gibi safsatalara inananlar arkadaşlık kurmayın kardeşim.
  • blue eyes white dragon  (28.01.18 20:09:46) 
Planlayan illaki olmuştur ki böyle bir şey çıkarmışlar ortaya. Tanıdığım bildiğim yok.

Bugün biz xx xy muhabbeti yapabiliyorken, hatta tüp bebek gibi bir müdahalede cinsiyet seçimi bile yapabiliyorken 300-500 sene önce insanlar direkt Allah'a havale ediyorlardı konuyu. Ben batıl inanç olduğunu düşünmüyorum. Bu eski görüşlerin "Lan dur şunları bir trolleyeyim" diye ortaya atıldıklarına ihtimal vermiyorum. Doğrudur yanlıştır, isabetlidir isabetsizdir, insanların bir şeyler gözlemleyerek bu çıkarımları yaptıklarını düşünüyorum. Çin takvimi ne diyor bilmiyorum ama ÖRNEĞİN kış aylarında başlayan gebeliklerden kız çocuk olma ihtimalinin daha fazla olduğunu söylüyor ise ve bunun y kromozomu taşıyan spermlerin kış aylarında daha dayanıksız olması, x'lerin daha sağlam olması (gerçek bilgiler değil tamamen farazi) gibi gayet bilimsel bir dayanağı da olabilir.

Aslında sadece şunu söylemek için gelmiştim; hayır ihtimal yüzde elli değil. En iyi ihtimalle yüzde otuz üç,üçüçüçüçüççüüç..
  • lazor  (28.01.18 21:31:52) 
Çok inanmayın bu tarz hesaplamalara bir sürü site yapmışlar saçma sapan yine de illa hesaplamak isteyenler varsa cintakvimi.net burada bir ton adam hesaplama yapmış tabi bence doğru da değildir ama bilgi.


  • aylaleyla  (25.02.20 08:18:04) 
bir sürü sitede çin takvimi var ama sonuçlar farklı çıkıyor. Benim bi tanesinde tuttu. bir de rus takvimi var, onda da tuttu. @aylaleyla'nın paylaştığı linkteki hesaplama da tuttu bu arada :)


  • ninotevtidze  (25.02.20 08:57:41 ~ 09:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.