[]

Kaputun Altından Gelen Hışırtı Sesi

Aracımdan bir iki gündür sürtünme, hışırtı sesi geliyor. Daha önceden V kayışına su gelme hadisesi yaşamıştım ki sorunun bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Trigeri yeni değiştirttim. Bir resim paylaşacağım, alakalı mı bilmiyorum ama sesin kırmızı renk içine aldığım parçadan geldiğine eminim. Yani kayış taraflarından ses gelmiyor, o parçadan geliyor. Birkaç kişiye daha dinlettim, aynı şekilde o parçadan veya onun olduğu taraflardan geldiği konusunda hem fikirler ama tabii kimse o parçanın ne işe yaradığını veya o taraflardan gelen sesin hangi anlama gelebileceğini bilmiyor. O parça ses yapar mı yoksa bizim kulaklar mı yanılıyor? Eğer o parçaysa çok sıkıntılı bir durum mu var demektir? Ustama götüreceğim ama bir ön bilgi almak ve cebimi ona göre ayarlamak istiyorum. Teşekkürler

(resmi internetten buldum. benimkinin resmini çekmeyi unuttum)


 
Sesin kesildigi bir nokta var mi? Arac calisir calismaz ses baslayip kontak kapanana kadar devam ediyor mu? Isindiginda kayboluyor mu, ya da tunsekten gecerken kesiliyor mu?


  • kompisko  (28.01.18 18:58:09) 
sesin kesildiği nokta yok. ilk çalıştığında ses gelmiyor ya da duyabileceğim seviyede olmuyor, bilmiyorum. bir süre çalıştıktan sonra başlıyor. tümsekten geçerken kesilip kesilmediğini fark etmedim. kapılar kapalıyken ses içeri gelmiyor.


  • reseoz  (28.01.18 20:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.