[]

Zehirlenince acile gidersem ne yaparlar?

Balık yemiştik karnıma çok kötü kramplar girdi kustum. Acile gideyim mi, ne yaparlar ekstra. Yatıp dinleneyim mi?




 
Yat dinlen bir sey olmaz.


  • hikmetkaraman  (28.01.18 16:21:14) 
Değerlere bakıp serum takıyorlar. Şüpheleniyorsam kesinlikle git, çok kötü bir şey ve yat dinlen olmuyor öyle geçmiyor.


  • whysoweird  (28.01.18 16:52:38) 
Serumu sıvı kaybını önlemek için takıyorlar. Hastanede de bir şey yapılmayacak yani. Çok rahatsızlık verici zehirlenmek ama yapacak bir şey yok pek. Bol su iç yat dinlen.


  • kakaolu kremali biskuvi  (28.01.18 17:45:08) 
Tavuktan periyodik olarak zehirleniyorum. Sürekli NaCl serumu takıp yolluyorlar. Zaten serum bittikten sonra at gibi koşabilme yetisi geliyor, çok ciddi bir durum değil. Zaten kusmuşsunuz, en azından çıkardığınız sıvı ve tuz yerine konmuş olur.


  • desdenova34  (28.01.18 17:50:41) 
Kan alacaklar, belki gaita isteyecekler, serum verecekler, çivi gibi olacaksın. Tecrübe konuşuyor. En yakın hastaneye 50 km uzakta bir yerde yaşamıyorsan gitmeni tavsiye ederim.


  • lazor  (28.01.18 21:48:22) 
seni gökten yere indirirler. ben öyle olmuştum. artıkım ölecem dedim. baş, karın, mide isyan ediyor. ağrı, bulantı, kusma, ishal. sonra doktorumuz bir iğne yaptı. ohşşş. sonra o doktoru vurdular. hemşire karısı kışkırtmış.


  • for day to break  (28.01.18 21:51:24) 
Her yıl rutin olarak zehirlenen biriyim. Süreç şöyle oluyor önce saatte bir sonra 30 dakikada bir sonra ise 10 dakikaya kadar düşüyor kusma süresi. Bu süreçte dikkat etmen gereken tek şey kussanda sürekli amaa sürekli su içmelisin ne olursa olsun bol bol su içilecek. Hastaneye gidersen 2-3 serum takarlar 3-4 saatte kendine gelirsin :)


  • bir peynir kutusu kibrit  (28.01.18 21:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.