[]

1,5x hızında youtube video download

1,5x veyahut muhtelif hızlarda youtube video download mümkün müdür?

(videoyu indirdikten sonra 1,5x yapmak ile ilgilenmiyorum.)


 
bi düşünelim bakalım.

şimdi elimizde bir adet video var, bunu bir player çeşitli hızlarda oynatabiliyor, yoksa yani fps'si falan değişmiyor.

öte yandan, download ediyoruz ama yine normal olarak standart fps'de geliyor, çeşitli vlc gibi playerlar ile hızlı oynatma mevcut.

yani yok öyle bişey ne yazık ki.

ama ne yapacağını merak etmedim de değil.
  • Photographer  (28.01.18 13:22:00 ~ 13:22:24) 
@Photographer hocam, videoyu her seferinde müdahale etmek zorunda kalmadan offline olarak 1,5x hızında izlemek/dinlemek istiyorum.


  • foxtrot  (28.01.18 13:34:07) 
şimdi benim bu işi after effects de yapmam 5-15 dakka sürer videonunun kalitesine ve süresine göre, yani ben bunu yapacak bir online editor, downloader olduğunu sanmıyorum. hani benim yapacağım iki tık 30 saniye sürsün, programın render alması da geri kalan süreyi alıcaktır, yani ciddi bir işlemci, ram ve ekran kartı performansı gerektiren bi işlem.

sen de yapmak istersen eğer, after effects içinde hızını ayarladıktan sonra tekrar render alman lazım, zaten sorun render alınıp, fps'nin falan tekrar düzenlenecek, sesin de o hıza göre optimize edilecek olması.
  • Photographer  (28.01.18 13:37:37) 
@Photographer hocam, after effectsi indirdim ve kurdum. üzerinde çalışmak istediğim dosyam zaten ses dosyasıydı, görüntü yok ve mp3 olarak indirmiştim. neyse program aracılığı ile istediğim hıza getirdim. son aşamada hangi menüden, komuttan nasıl render yapıyorum?

@ekşiyen hocam ona da bakayım teşekkürler.
  • foxtrot  (28.01.18 14:53:58) 
www.youtube.com

buradan bak

saçma olmuş, ses olarak indirip ses ile ilgili bi programda indirseydin daha mantıklı olurdu.
  • Photographer  (28.01.18 15:08:57) 
evet az önce farkettim acı gerçeği. render yapmaya başladım ve dosyaya baktım, video olarak kaydediyormuş.

şimdi sil baştan, ses programı lazım.
  • foxtrot  (28.01.18 15:16:17) 
ses dosyası ise audacity ile yapabilirsin. after efectte ise render ayarlarından mp3 ü seçerek ses dosyası olarak render alabilirsin.
(ses layerına sağ tık-time strech-amaca uygun değeri girerek istediğin hızı ayarlayabilirsin.) en son aşamada render ayarlarından bir ses dosyası seç ve bitti.

  • bekri  (28.01.18 19:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.