[]

Elektronik davulları nasıl bilirsiniz?

Trampet çalmayı öğrenmek isterken, elektronik davul ile bir çok enstrümanın çalınabileceğini öğrendim, hem de evde ses açısından iyi, şu modeli beğendim başlangıç için, nasıl?

www.youtube.com


 
link'ini verdiğin ürünlere diz üstü set deniyordu benim zamanımda belki ismi değişmiştir, biraz daha vurmalı sazlardan davuldan ziyade el ile çalınan tumba vb. setlerden etkilenmiş bir cihaz, kişisel olarak tercihim değil ancak kimi bar müzisyenleri taşınabilirliği ve pratikliği nedeni ile tercih ediyor malum vurmalı ve tuşlu sazların çoğu telli sazlar gibi taşınabilir değil.

evde pratik yapayım davul çalmayı öğreneyim diyorsan tavsiye etmem, zira davulda iki ayakta senkronizasyona dahil, bu sette öyle bir avantajın yok, eğer trampet, bongo vs. gibi aletlere veya bagetle çalınan aletlere merakın varsa bir süre için tatmin edici olacaktır ve eğitimide zevkli hale getirebilir. ben zamanında çalışma pedine piyezo takıp denemiştim benzer şeyleri sırf pratik çalışma zevkli olsun diye.

elektronik ve pratik setlerin tamamı bina/hane içerisindekiler için sinir bozucu şeyler, yani ben bunu alayım evde tıkır tıkır takılırım kimsede rahatsız olmaz diye düşünüyorsan yanılıyorsun zira hane/bina halkı için sürekli anlamsız tonajsız bir tıkırtı olacak. kedinin kola kutusuyla oynaması bile onlar için daha anlamlı ve müzikal bir şey anlamladırmak için ya pedlere nota tanımlayacaksın ki bu durumda 4/5 sesin olacak yada bir melodi üzerine çalışma yapacaksın ki bu da sinir bozucu zira sürekli aynı melodi üzerine pratik yapacaksın falan.

ev içinde çalışma yapmak istiyorsan yastık kullanman yada trampet alıp susturuculu deri alman (sineklik gibi bir malzeme zızz, bızz diye hafif ses çıkartıyor sadece rahatsızlık derecesi nispeten düşük) daha iyi.

asıl en temizi şu rock star mı nedir o oyun ile oyuna ait seti alman, hem öğretir hem eğlendirir hemde hane halkı oyun oynuyon diye göz yumar falan.
  • selam  (28.01.18 02:47:57 ~ 02:50:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.