[]

yurtdışı yabancı dil eğitimi veya kısa süreli çalışma

yurtdışında hazirana - temmuza kadar devam edebileceğim bir dil kursuna gitmek istiyorum.
veya ufak da olsa ingilizce konuşabileceğim herhangi basit bir iş olabilir.

ingilizce için yurtdışına gitmek konusunda hiçbir fikrim ve bilgim yok.
google'da (saç ektirme konusunda olduğu gibi) bir sürü abuk subuk sitede boğulmaktansa size sormak istiyorum.

aranızda ingilizce için yurtdışına giden var mı?
nasıl yapsak?

edit: üniversite öğrencisi değilim. biteli çoook oldu.

 
Ingilizce kursu icin gitme bence. Direk amerikada bir community college’a yaz kurslarindan biri icin basvur. Ingilizce kursundan milyon kez yararli olur. Amerikalilarin icine girersin cunku. Ingilizce kursunda yabanci dil olarak ingilizce konusanlar olur hep, onlarla olmaz o is.

Is icinse, legal olarak iki ay calisman mumkun degil. Unpaid internship alabilirsin anca. Para aldigin her is icin sana sponsor olmalari gerekir ki, bunu yapmazlar.
  • beriberi  (27.01.18 23:01:13) 
work and travel'ı araştırabilirsin bence. detaylı bilgim olmadığı için daha fazla bilgi veremiyorum şartları hakkında vs. ama work and travel dediğimiz olay senin bahsettiğin gibi kısa dönemli olarak yurt dışına gidip çalışmak temelde.


  • nodrap  (27.01.18 23:08:09) 
  • sttc  (28.01.18 02:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.