[]

spor salonu kilo verme tavsiye

arkadaslar 1 aydır spor salonuna hafta ici devam ediyorum 2 ayda toplam 12kg verdim aletlerle calisiyorum 40dakika da kardiyo ve studyo dersleri var lakin tabi kilo verme yavasliyor bunu tekrar hizlandirmak icin tavsiyeleriniz nelerdir?tesekkurler




 
yavaş yavaş lcarnatine başlayabilirsin, sağlıklıdır değildir bilmem.

hızlı kilo vermek çok sağlıksız, sen de sağlıksız bir şekilde kilo vermişsin, bence sen kilonu muhafaza et , bünyen alışsın biraz, hasta masta oldunmu kıymeti yok.

ayrıca bil ki , bu şekilde hızlı verilen kilolar spor bırakılırsa eğer çok hızlı şekilde geri alınabiliyor.
  • Photographer  (27.01.18 22:04:13 ~ 22:04:43) 
Söylediğin gibi ciddi spor yapıyorsan, yağ kaybedip kas kazanıyor olmalısın. Bu durumda kaç kilo olduğundan ziyade aynadaki görüntüne ve vücut yağ oranına bakmalısın. 1 kilo kas kütlesi bir kilo yağdan hacim olarak çok daha küçüktür. Google görsellere 1 kilo kas 1 kilo yağ yazarsan söylediğim şeyi daha iyi anlayacaksın.


  • oguz altun  (27.01.18 23:09:22) 
amaç hızlı kilo vermek olmamalı bence. Hızlı verdiğin kioyu hızlıca geri alırsın. Kendini çok sıkmadan "yavaş yavaş arttırma prensibi"ne uyarak sakince spor yapmalısın.

neler sana kilo verdirir?

yararlı da olduğu söylense bence dışarıdan bir takviye alma doğal yollarla kilo vermeye çalış.
ağırlık antrenmanları sana tüm gün kalori yaktırır.
sabah antrenmanları daha iyidir kilo yakmana yardımcı olur.
cardio yapacaksan hiit yapmalısın. 30 dklık hiit antrenmanı her zaman en kısa ve etkili çözümdür.
zumba gibi "kalbi çok hızlandıran sporlar" sana yağ yakımı adına bir bok sağlamaz orta tempolu antrenman yapmalısın, zumba gibi sporlar tam bir "marketing" işi yeme bunları.

şimdilik aklıma gelenler bunlar..
  • powerpufgirl  (27.01.18 23:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.