[]

İngilizce kursu - uyarı ve deneyim

Merhabalar,
ingilizce kursuna kayıt olduk, iki kişi. peşinat verdik, %30 kadarını.
İlk derse gittik, rezalet.
uyarı- örnek dersi görmeden para ödemeyin asla-

Ben bu memnuniyetsizliğimi nasıl telafi edebilirim?
Yani derse gittim, okulu beğenmedim, pişman oldum, çıkmak istiyorum. Medeni dünyada mümkündür, mümkün olmalıdır, ama Türküyem'de nasıl olabilir, nasıl olur? Oluru nedir?

(Gerçekten katlanılacak gibi değil, resmen tuzak. Ders yok, bi native speaker koymuşlar, öğretme kapasitesi yok. SAdece konuşuyor, kitaptan bağımsız. )

 
Ben de aynısını yaşadım.
Anlattığımda insanlar konuş paranı geri versinler demişti. Amerikan kültür'dü. Böyle isimli bir yerse ilk dersten sonra cayabiliyorsun, 2 dersten sonra dondurma vs. gibi durumlar oluyormuş. Gidip kavga edebilme yeteneğinize kalmış.

Ben yapamamıştım.
  • nickini vermek istemeyen uye  (27.01.18 20:21:35) 
3 kişi gelmiş, 2si biz. Diğerinin bişeyden haberi Yok gibi, zaten o levılda değil bariz.
Adam sadece konuştu, anılarını anlattı dakikada 5 kelime hızıyla-_- Ona da dedik ki hiçbisi öğrenmedim ben, nedir böyle. 2 - 3 cümle yazdı. 4 saatimi orada geçirdim ve 3 cumle ve tükenmiş bir sinir..

Native speaker olan da 85 yaşında. Gerçekten.

Bu resmen organize tuzak.
Adam da anlaşarak girmiş bence. Hani şikayet etsek ne diycez, native speaker dedik, ders işlenecek dedik filan derler.


Bu akıllılar kazanacak değil mi hep :(
  • neynep  (27.01.18 22:11:01 ~ 22:12:51) 
Nasil bir kurs bilmiyorum ama cogu asiri paragoz oluyo. Denildigi gibi gidip kavga etmeniz, carlamaniz lazim sanirim. Hocanin yetersizliginden bahsedin, ordan vurun bence. Ayrica odeme yaparken bise imzaladiniz mi? Orda ilk dersten sonra cayma hakki olmasi lazim inceleyin.
Bi de bu söylediğim cok etik olmayacak ama kurslarda calisanlarin cogu sigortasiz oluyo, yabancilar da oyle calisiyo sigorta vs yapmaya kalksalar altından kalkamazlar. Yani demem o ki tartisirken ortam eger cok cirkeflesirse burdan da vurabilirsiniz sikayet edicem her yere vs diye. Sakın yilmayin, surekli arayin, darlayin ve müdür kimse onla muhattap olun direkt.

  • livaist  (27.01.18 23:41:31 ~ 23:42:25) 
Teşekkür ederim cevap için livaist.

Hocanın yetersizliği o kadar bariz ki, bunun bir tuzak olduğunu düşünüyorum, yani bir para kazanma yöntemi olmalı. Bu şekilde, dışarıya verilen yüzeysel bilgiyle öğrenci avlayıp, "bu ne ya"diyenlerin vazgeçişlerinden para kazanmak.

Yani en iyi kurs olsun diye gitmedik, ama "en kötü ne olabilir" demiştik, bu kadar kötüyü tahmin etmedik. Hani en azından native ile konuşursun dimi, adam konuşamıyor çünkü yaşlı. Anlamıyor, dikkati dağılıyor vs.

Söylediğiniz bu çirkin komplo ve düzende etik bile olabilir. :/
Gerçekten akıl alır şey değil.

4 saat eziyet için para vermiş olmak bir yana, bunların bunu yapmasının karşısında durulamaması delirtiyor.
  • neynep  (27.01.18 23:53:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.