[]

ali koç'un derdi ne?

yahu ben zengin insanın elit olmasını, rafine zevkleri falan olmasını beklerim de bu adamın ülkedeki en sikko iş olan futbolla başkanlıkla ne işi var? kürsüye çıkıp laf yiyip laf sokmaya çalışıyor. adam dün zengin olmuş falan da değil, koca koç ailesi. nasıl bir tatminsizliği olabilir ki bu işlere girmek için anlamadım gitti?




 
fenerbahce gibi köklü dev bir klubü karanlık tiplere birakmaya gonlu elvermiyor.

futbol sikko olabilir ama soz konusu 15-20 milyon seveni olan devasa bi klup.

ben destekliyorum.iyi yapiyor
  • technicalte  (27.01.18 18:35:37) 
Hayatta her şey para değil.


  • valarmurgulis  (27.01.18 18:44:26) 
Futbolun varos eglencesi oldugu varsayimin dogru degilse ya, bir de boyle dusun. Futbol sevmiyorum cok elitim hala prim yapiyor mu ?


  • pofudukayi  (27.01.18 19:32:18) 
parasiyla alamayacagi bir seyin basina geciyor. adamin universitesi bile var, ama fb gibi bir kulubu yok


  • oscar  (27.01.18 19:37:23) 
futbolun varoş eğlencesi olduğu varsayımımın doğru olmama ihtimali yok.


  • doxanikee  (27.01.18 19:42:33) 
Abramoviç de mi varoş? Anlamadığın şey şu, ben de futbol izlemeyi bırakalı seneler oldu ama mesela hâlâ NBA izliyorum, açıp oyununu oynuyorum. Benim oyununu oynadığım şeyin adamlar (takım sahipleri) gerçeğini oynuyor. Oyun dediğin küçük çocuk için de koca insan için de zevkli bir şey ve bunu en üst seviyede yapabiliyorlar. Şimdi Ali Koç Türkiye'de yaşıyor, gidip de İngiltere liginden takım alamaz, yani alır da başında duramaz. Zaten kişisel serveti de Abramoviç seviyesinde falan değil. E adam zaten Fenerbahçeli, bu takım da boru değil 110 senelik takım. Bu takımın başkanı olmak da parayla satın alamayacağın bir şey.


  • i was made for you  (27.01.18 20:08:20) 
Öncelikle hiçbir takımı tutmuyorum, genel olarak da sporları severim, fırsat buldukça izlerim.

Sonra Fenerbahçe Spor Kulübü sadece futboldan ibaret değil. Türkiye'deki hayran kitle koşullarında futbol en çok parayı getiriyor, en çok seyirciyi getiriyor diye o en öne çıkıyor. Olan bu.

Ali Koç neden bu kulübe ilgili onu da kendisine bizzat sormak lazım, fakat şu ülkede bir işlerin ucundan doğru dürüst adamlar tutup uğraştıkları alanları biraz temizlese fena olmaz. Bunu tek başına ne Ali Koç becerebilir ne başkası tabi. O yüzden tabanı dönüştürücü hareketler başlatmaları, birkaç başka kuruma örnek ve lider olmaları, tembel toplumu özendirmeleri, öğrenmelerine fırsat yaratmaları gerek.

Futbolsa uzun zaman önce sporluktan çıktı, kumara döndü. Bu da ayrı bir tartışma konusu.
  • idexo  (27.01.18 21:01:27) 
Pr


  • freetakilir  (27.01.18 21:53:13) 
  • eagofant  (27.01.18 22:38:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.