[]

bana yurt ici tur bakalim mi?

selam tatilciler..
mart sonu/nisan başı gibi 8/10 gunluk bir tura katilip kafayi dagitmak istiyorum ama aradigim gibi birsey bulamiyorum..
aradigim ise şu:
mumkun oldugunca deniz/sahil şeridinden otobus yolculugu, mumkun oldugunca az otel konaklamasi, mumkun oodugunca az tarihi yer/muze/oren yeri/harabe gezisi...
ayrica zirt/pirt tekne turu, zarr turu/zurt turu gibi tur ici turlarda istemiyorum..
karadeniz turlarina bakiyorum, teee kars ardahan corum falan dolastirip tas toprak gezdiriyorlar, ege akdeniz turlarina bakiyorum zirt pirt tekneyle surasi feribotla burasi diyerek geziyi parca pincik ediyorlar..
yok mudur acaba daha sakin, dingin, daha cok yolda suzulerek, otobusun camina kafayi dayayip, kulakta muzikle uzak ufuklara dalarak yapilabilecek bir tur?
not: butce max 2000 tl civari, link atabilirseniz bombastik olur:)

 
malesef öyle bir tur olduğunu sanmıyorum ama sana önerim, eğer vücudun müsaitse(hastalık falan yani), havalar ısınmadan güzel bi bisiklet alıp, güzel de kamp malzemesi alıp ucuza(havalar ısınınca motor ve pisiklet fiyatları kazıklaşıyor), kafa dengi bulacağın 2 3 arkadaşla pislet turu yapman olabilir.

tabi bunun için yaklaşık 1 ay adaptasyon süresi lazım olacaktır bisiklette tempo tutmak amaçlı.
  • Photographer  (27.01.18 10:20:31 ~ 10:22:30) 
tesekkurler fikir icin ama ben daha cok eger tur bulamazsam arac kiralamayi ve dolasmayi dusunuyorum ama o da cok maliyetli istw..


  • alttaraf  (27.01.18 10:35:37) 
işte araç masraflı olur diye söylemedim ben onu, yine de en azından kafana göre 1 kişi bulup masraflı bölüşürsen güzel olur diye düşünüyorum.


  • Photographer  (27.01.18 10:36:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.