[]

youtube ve google hesaplarini kurtarma

efendim yaklasik 10 senedir youtube kanalim vaR. genelde muzik listeleri yapmistim o kadar sene. 15 20 playlist vardi. son zamanlarda eglence amacli videolar da yuklemistim hesaba. dun youtube hesabim dondurulmus (suspended permenantly);

once anlaadim. biraz arastirinca ogrendim ki hesap copyright nedeniyle boyle olmus. dun google'in sayfasindan basvuru yaptim. bekleyin karar verecegiz dediler. bu aksam telefonu ele aldim, google hesabim da dodndurulmus. yeniden acmam gerekti.bir suru ivir zivir, neyse hallettim. ama youtube hala kapali. sirf o playlistlerime yaniyorum. kac senelik emek, zaman harcandi.

bu aksam tekrar kararlarina itiraz ettim su cevabi verdiler

"We have looked into your request and found that you have recently sent an appeal. Please wait for the result of your current appeal. If it has already been decided, please refer to that outcome. Note: You cannot appeal a second time."

bekle diyorlar tamam ama ne uyari verdiler ne de hangi videoda fonda calan sarki yuzunden kapatildi bilmiyorum. sordum cevap vermediler.

kaldi ki youtube'da olmayan birseyi de eklemis degilim (arada hesaplar kapatiliyor, bazi videolar kayboluyor onun icin kendi hesabimdan ekledigim oldu). simdi tekrar yazdim, hangi video soyleyin size onlarca link atayim, hesabimin kapatilmasinin ne kadar sacma oldugunu diye birseyler yazdim.

haksiz yere iki gundur hesaplarim oynuyor surekli. bir cozum bulamadim.


boyle bir durum daha once basina gelmis ya da etrafta tanidiginin basina gelip de nasil halledilir bilen var ise yardimci olabilir mi?

 
Senin olmayan içeriği yükleyemezsin. Bu kesin ve net. Yanlış anlamadıysam kendin de yüklemişsin müzik videoları.
Başka videolar olması da bir anlam ifade etmiyor onlar da er geç silinir.

Ufak ihmal olsa uyarı gelir ama anladığım kadarıyla bir sürü video yüklemişsin senin olmayan içerikle, kapanır tabii hesap...
  • senolll  (27.01.18 04:12:26) 
@senoll

anladigim kadariyla anlamamisin.

1- yukledigim videolarda fonda calan muzikler yuzunden bir iki kez uyari aldim! vieolar silindi sorun kalmadi. simdi hesabimin kapatilmasina ilgin hangi video sorun cikardi bilmiyorum cunku uyari dahi gelmedi son zamanlarda.

2- uzun zamandir video yuklememistim ki bu da uyari almami hakli gosteriyor.

3- kendisinin olmayan icerigi bunyesinde bulndran kac hesap var biliyor musun?

4- senli benli konusamazsan(!) daha iyi olur
  • anne ben geldim ben godot hayirsizin  (27.01.18 04:32:40) 
Öyle sonsuza kadar telif hakkı ihtarı alarak kanalı kullanmaya devam edemezsin, YouTube ısrarla ihlâl yapana neden müsamaha göstersin?

support.google.com

Muhtemelen üçüncü ihtarını aldın ve kanalın kapandı.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (27.01.18 07:33:23) 
hocam uyari gelmedi diyorum. altini cizemiyorum oyle bir ozellik yok. adamlar su videoda fonda calan su sarki telif hakkini ihlal ediyor dese anlayacagim. kaldi ki youtube'da olmayan bir video yuklemedim. soyle varsayalim; (atiyorum) kufur eden barzo karakterinin bir videosu yuklendi. bu video zaten binlerce kullanicinin hesabinda olan ama silinmeyen bir icerik. benim yuklediklerim de ya kendi cekimim ama arka fonda calan muzik telif hakkina zit oluyor (ki bunu tahmin etmem imkansiz), yani binlerce kisinin yukledigi bir video yuzunden hesabim nedense donduruldu.

yani oturdugunuz yerden, telif hakkini savunmak kolay ama bu iste gariplik var. yukarida dedigim gibi, verilen karari anlamak imkansiz.

adamlar hangi video yuzunden hesap donduruldu soyleyemiyorlar. bu 1

2, ben son iki aydir surekli kendilerine höh diyen kullanicilardan spam ve viruslu yorumlar aliyordum. 1'de dedigim gibi bana hic bir uyari gelmedi su video kural ihlali diye. ama bu adamlar benim hesabimi spamliyor idi botlarla. bunlarin linklerini blokladim. aklimda var olan bunlar facebook'ta oldug gibi botlarla hesabi sikayet etti kapattirdi ( sikayetin iceri onemli degil, toplumun genel kismina gore verilen kararlar. evet bir topluluk sizi ihbar ediyorsa kurulus "bu hesapta bir sorun var ki, sikayet ediyorlar. basim agrimasin kapat gitsin" gibi bir tutum sahibi olabilir. bu durumda ikinci $ik da neden uyari gelmedi sorusuna anlam kazandiriyor.


biraz daha dusunup yazarsaniz daha iyi. youtube kurallarini biliyorum. gidip sarki ekleyecek degilim youtube'a !

bir de ozellikle belirttim ama okuma yazma orani baya dustu sanirim. bu deneyim yasayan ya da tanik olanlara hitap ettim. kafasindan bu boyledir , su soyledir diye yazanlarin yorumu gereksiz, cunku papagan gibi ayni seyleri tekrar ediyorsunuz. onun iicin yolunuza devam edin. bu durumla karsilasan varsa onlara yol verin !
  • anne ben geldim ben godot hayirsizin  (27.01.18 07:57:55 ~ 08:03:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.