[]

Playstation 1

Bi arkadaşımla çok fena gaza geldik; playstation 1de oynadığımız japonca winning eleven oynamak için, playstation 1 arıyoruz. Elinde olan varsa bi kaç günlüğüne hevesimiz geçene kadar ödünç verebilirse çok memnun oluruz.

Ankara içi olursa çok daha iyi olur.

bir işsiz kalmış bir de tez yazan arkadaşa yapıverin bi güzellik.

 
ps1 bulamazsanız emulator olaylarına girin.


  • sutlu nescafe  (26.01.18 18:17:06) 
Ben ankaradayım ama kolları bozuk. Yeni kasa ps1, bir kol bozuk sanırım, diğerinin çoğu tuşu çalışmıyor. Kiralayın da biz de yolumuzu bulalım ya :D


  • Adramelekhh  (26.01.18 18:31:07 ~ 18:31:38) 
Adramelekhh ya üç beş sorun olmaz da ben kol bakayım o zaman:)
winning eleven var mı ?

  • boyleseyolmaz  (26.01.18 20:12:59) 
Yok vallahi, abuk subuk oyunlar vardı onlar da korsandı zaten. CD'ye ps1 oyunu çekmek kolay yaparsınız.


  • Adramelekhh  (26.01.18 21:15:21 ~ 21:15:32) 
abi fiziksel bulabiliyorsanız eyvallah ama olmazsa 2 tane usb girişli joystick'iniz olsun, ps1 için çok tutarlı bir emulator var ePSXe diye, yıllardır arada oynuyorum. takar bilgisayara oynarsınız. gerçek playstation'dan daha iyi bence çünkü gerçeğinde cd arada takılıp donuyordu, pc'de loading süresi de çok kısa hem.

internette bütün oyunların isosu var, bende winning eleven var mesela 3,4, 2002 worldcup, roberto carlos'u forvete çekme filan her şey var.
  • gman  (27.01.18 11:58:35 ~ 11:59:50) 
O zaman bu formül üzerine odaklanacağız mecburen :/


  • boyleseyolmaz  (31.01.18 19:06:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.