[]

Konut Kredisi Hakkında

Merhabalar..

Hiç aksatmadan ödediğim bir konut kredim var ancak sanıyorum bu ay konut kredimi ödeyemeyeceğim... tek bir ay konut kredisini ödemesem banka çok sıkıntı çıkartır mı veya bu bankaların taksit erteleme gibi bir uygulaması var mıdır konut kredilerinde?

şimdiden teşekkür ederim.

 
Bankaya taksit ötelemeyi sorsan .Bazı kredilerde 1-2 taksit öteleyebiliyorsun.


  • josefen  (26.01.18 14:25:56) 
Kredi kullandırıldığında kredili mevduat hesabı da açılmış olmalı, yani hesabında sana ait para yoksa bile taksit ödenip kullanılan kredili mevduat faizlendiriliyor olmalı. Hesabını bir kontrol et, mevcut bakiye ile kullanılabilir bakiye farklıysa dediğim gibidir.

Atıyorum mevcut bakiye 184 TL, kullanılabilir bakiye 5.184 TL gibi (5000 TL kredili mevduat)
  • John Bloor  (26.01.18 14:32:30) 
taksit öteleme +1


  • SiyamkedisiZorro  (26.01.18 15:25:28) 
gelecek ay ödeyebileceksen öteleme filan yapma. ek hesaptan bu ayki taksiti çeker otomatikman. ay sonunda da ek hesabına borcunu yatırırsın. ek hesabın faizi yüksek değildir.


  • silah taciri  (26.01.18 15:41:10) 
maalesef ek hesabımın limiti kredim kadar yüksek değil... ancak şu öteleme olayını soracağım bankaya.. ama hani bunu yapan eden var mı diye merak ettim?


  • gkhT  (26.01.18 16:14:28) 
ek hesabın limiti minimum kredi taksiti kadar olmalıdır. o işte bir yanlışlık var. şubenle konuşman gerekiyor.


  • silah taciri  (26.01.18 16:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.