[]

Aşırı miyavlayan ev kedimize çare.

Yıllardır baktığımız dişi bir kedimiz var. Eşek sıpası 3 yaşında. Bir tane de arkadaşı var evde. Yalnız değil yani. Arkadaşı sessiz sakin. Mamasını yer uyur.

Maması suyu tam, kaka kutusuz temiz.

Arkadaşın derdi bizim odamızda bizimle uyumak. O yüzden gece uyandığında gelip kapının önünde durmaksızın miyavlıyor.

Yanına gidip kucağıma alıyorum, 5-10 dk okşuyorum mırlıyor. Sonra gidip 10 metre ileride mutfağın önünde yerde yatıp yine miyavlamaya başlıyor.

Sabahın 6'sında da yapıyor bunu, gündüz de, gecenin 2'sinde de. Hanfendi uyanıp canı sıkıldığında başlıyor. Git arkadaşını örnek al, sarıl yat uyu işte. Ama yok, kafa şişirecek. Bir de cazgır 3 oda öteden sesi duyuluyor.

Allah aşkına ne yapacağız bu kediye ? Pasiflore mi içirelim, kedi çimimi alalım ne yapacağımı şaşırdım.

Sizinle uyusun demeyin, sağlık sorunları yüzünden yatak odasına artık sokmuyoruz. Zaten bizimle uyuduğu dönemde de odadan çıkıp eşek gibi bağırıyordu yine.

Yardım önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler


Edit: Evet 2 kedi de kısır. Miyavlayan dişi sakin olan erkek

 
en önemli bilgiyi vermemişsiniz. kedi kısır mı? arkadaşı erkek mi?

kısır değilse, arkadaş da erkek değilse normal bu, mart geliyor. azmaya başlamış.

ya çiftleştireceksiniz, sevişip rahatlayacak, sonra bir sürü yavrunuz olacak. ya da kızgınlık dönemi geçince kısırlaştıracaksınız.

bazıları kulak pamuğunu ıslatıp kediye çok affedersiniz mastürbasyon yaptırıyor ama tavsiye etmem. hem geçici bir çözüm, hem de oynamayın hayvanın hisleriyle.
  • kibritsuyu  (26.01.18 12:57:17 ~ 12:59:15) 
kısır değilse çok normal bi durum. kısırlaştırmama rağmen erkek kedimin bağırdığı oluyor abazan mart kedileri gibi. bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.


  • nice tnetennba  (26.01.18 13:38:45) 
Benim kedim de 3buçuk yaşında dişi ve de kısır. Gündüz gece fark etmeksizin kapısı kapalı hangi odada olursam olayım gelip kapıda ağlar. Küçüklükten beri dayanamayıp her seferinde kapıyı açıp yanıma aldığımdan asla susmaz açana kadar. Açınca da söylenir. Bir süre açmayıp alıştırmaya çalıştım ama ben yıldım o yılmadı. Bir de acıklı ki duyan sen bu hayvana hiç mi sevgi göstermiyorsun der. Halbuki hanfendinin sevsin diye peşinde koşan benim. Velhasıl kelam, eğer sabrınız ve yüreğiniz el veriyorsa açmayın kapıyı. Kendisinin sıkılma seviyesine de bağlı olarak bir zaman sonra öyle bir odanın varlığını unutacaktır. Ama odanızın kapısı hep kapalı olsun. Her zaman. Tabi kısır olduğunu varsayarak konuştum.


  • soylu  (26.01.18 14:11:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.