[]

ankara'da 1000 tl kira ile hangi semte taşınırsınız?

merhaba,

ankara'da tek başıma yaşayacağım güzel bir ev arıyorum. aslında doğma büyüme ankara'lıyım ama semt konusunda kafam karışık biraz. ayrancı, emek civarları güzel ama içi yapılı düzgün evler biraz pahalı. iş yerim mustafa kemal mahallesinde (armada'nın bir kaç km ilerisi, kentpark'ın arkası)

gönlüm 2+1'den yana ama belli olmuyor 3+1'ler ile aynı fiyatlar neredeyse. merkezde 1+1 yok denecek kadar az zaten. sahibinden.com'da piyasa yukarıda sanırım, fiyatlar biraz abartılı geldi. batıkent diyorum ama orası da merkeze uzak kaçabilir.

evet arkadaşlar durum böyle, tavsiyelerinizi duymak isterim. teşekkürler.

 
Bir batikentli olarak her zaman batıkent.


  • kablelvuku  (25.01.18 23:44:58) 
Bağlıca.


  • hexdizard  (25.01.18 23:47:28) 
dikmen caddesinin çetin emeç bulvarı tarafları olabilir belki (harbiye mh), evler yeni değil ama içini yeni yapılmış bulabilirseniz güzel ev denk gelebilir. Bu ara bikaç arkadaşım o tarafa taşındı, kiraları dediğiniz gibi.


  • antikitleruhlu  (25.01.18 23:50:30) 
Anti+1


  • i m sick tired  (26.01.18 00:09:25) 
evet bağlıca'da güzel evler denk geldi bir kaç kere. çetin emeç bulvarı taraflarında baya ofis de var, bulvar tarafı gerçekten güzel mahalle olarak. oradan balgat yakın, eskişehir yoluna çıkış da kolay olacaktır. bir yandan da esat civarında bir yer bulabilir miyim diye bakınmaya devam ediyorum.

bu arada batıkenti ben de çok sevsem de maalesef uzak :) ama belli olmaz, istediğim temizlikte bütçeme göre bulamazsam mecbur batıkent olur. tunalı tarafına da az gideriz ne yapalım.

ha bir de elektro gitar çalıyorum. yani binanın full aile ortamları da olmaz gibi geliyor.

harbiye bu konuda nasıldır?
  • dont judge me mom  (26.01.18 00:18:21) 
Bilkent 1 ya da 2


  • meyve parcacikli kadin  (26.01.18 00:29:22) 
bilkent'e bakacağım teşekkürler.


  • dont judge me mom  (26.01.18 00:40:26) 
Şehre yakın o fiyatlarda düzgün mahalle olarak Varlık diyebilirim. Evler genellikle iyidir. Metroya da yakın(akköprü)


  • bos gezenin bos ustasi  (26.01.18 01:27:24) 
Konum olarak Bilkent çok iyi olur size. Ama 1000 liraya zor, 1300'ün altında pek ev görmedim buralarda, onlarda 1+1 tipi evlerdi.
Aracın varsa batıkent olur aslında. Şaşmaz blv ve sabancı blv.'dan 20 dakikada gider gelirsin.

  • battal gemalmaz  (26.01.18 08:40:24) 
Yaşamkent tarafında yeni yapılan çok güzel daireler var 1+1 de bulursun. O tarafı öneririm.


  • Lethe  (26.01.18 09:06:11) 
dikmen, öveçler civarı uygun fiyatlı güzel evler var. yukarılara doğru çıktıkça (akpınar, karapınar, ilker vs) ucuzluyor, güzelleşiyor ama dimdik bayırlarda oturuyorsunuz.

e mustafa kemal'de de güzel evler var. çok mu pahalı oaralar. siz de düşünmemişsiniz, kimse de dememiş. gidip tepe prime'ın arkasındaki villalarda oturmayın tabi de ta bağlıca'dan batıkent'ten gidip geleceğinize oralarda da bakılabilir.
  • kibritsuyu  (26.01.18 11:24:01 ~ 11:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.