[]

kuzenlik

kuzenlik ilişkileriniz nasıl? gerçekten bir şeyler paylaşıp konuşurken eğlenebileceğim kuzenlerim hem benden 20 yaş büyük hem de evliler. kendi yaşıtım olan kuzenlerim ise dangalak. zaten baba tarafı akrabalarımı hiç sevmem.

bu kuzenlik kardeşlik gibi bir şey değil miydi? bende mi çok ters ilerliyor bu ilişki?

evet bunu sormamın nedeni az önce kuzenimin geyik yapıp eğlenmek istediğim bir konuyu ciddiye alıp yok yere beni germesi oldu. sinirimi ona yansıtmadım geldim buraya döktüm içimi. çok gerek varmış gibi.

 
benim en yakın arkadaşım kuzenim. okuyosa burdan selam gönderiyorum kendisine. cnm benim <3


  • elorelia  (25.01.18 22:27:43) 
1 tanesiyle çok iyiyiz


  • O beni prenses peri sanıyor  (25.01.18 22:28:14) 
Kuzenler de akraba sonuçta. Akrabalarin cogu ne kadar gereksizse onlar da o kadar gereksiz ve yorucu. 8 tane kuzenim var sadece biri aşk, elimde buyudu kerata. Gerisi çöp.


  • beetlejuice  (25.01.18 22:28:45) 
baba tarafımda birkaç kuzenim var hiç görüşmüyoruz. anne tarafımda iki kuzenim var, biri benden 1 yaş büyük pek anlaşamayız ve çok nadir görüşürüz. ama kardeşi olan benden de 3 yaş küçük kuzenimle çok samimiyiz, hep buluşur görüşürüz. aile buluşmalarında yoksa bayağı ararım falan.


  • pinkpeony  (25.01.18 22:35:10) 
Hepsiyle resmiyim


  • sen gibi  (25.01.18 22:35:58) 
Anne tarafından sevdiğim bir tane kuzenim var onunla da seyrek görüşürüz rahat 5 yıldır görüşmemişizdir. Bu yüzden severim, kendi halinde, iyidir.

Baba tarafıyla çok yakınız bütün kuzenler çok iyi anlaşırız.
Özellikle iki tanesiyle kardeş gibiyiz diyebilirim.
  • mutekebbir  (25.01.18 22:38:24) 
Senin durum kötü, ben baya iyiyim. Özellikle teyze kızları ile. Kardeş yarısı gibidirler.


  • cabiday  (25.01.18 22:38:44) 
sanırım 35 civarı kuzenim var (sallamış olmayayım ama ortalama durum bu)
şimdiye kadar sadece 5 tanesiyle konuşmuşumdur. tanımıyorum yani kendilerini.

  • thomaswantsmore  (25.01.18 22:41:09) 
Birkaçını hiç tanımıyorum. Sıkıntılı olduğum zamanlarda da arayacak bir kuzenim yok. Gerek de duymuyorum. Zaten benim akrabalarıma yönelik genel görüşüm gölge etmesinler başka ihsan istemem'dir.


  • tociess  (25.01.18 22:47:11) 
hepsinin köküne kibrit suyu. tabi bunda teyze,dayı ve amcanın da payı var. hepsi saçma sapan çomar evlat yetiştirmişler. annemi babamı bir kere aramamışlardır. ben de onları aramıyorum ne zamandır. böyle karar aldım. ölseler cenazelerine gitmem. dışardaki herhangi biri gibiler. uzak olsunlar.


  • hemsta  (25.01.18 22:53:40) 
1 yıldır hiçbirini görmedim, hele koydekileri görmeyeli 10 yıl falan olmuş. Şu an sayısını bile düşünüyorum, +10'du en son.


  • doxanikee  (25.01.18 23:15:59) 
Üç tanesini hiç tanımıyorum, biri benimle yaşıt, anlaşsak iyi olabilirdi. Onların haricinde iki kuzenim daha var, severim onları. Benden küçükler, arada mesajlaşırız.


  • antikitleruhlu  (25.01.18 23:27:48) 
2 tane baba tarafından var, velet onlar. 2 tane de anne tarafından var, biri üç yaş büyük benden biri daha fazla. Hiçbiriyle görüşmüyorum, İstanbul'da yaşıyorlar benim gibi.


  • i was made for you  (25.01.18 23:30:39 ~ 23:30:59) 
Baba tarafından tek bir kuzenim var, yaşı bana en yakın o. Çok iyidir kendisi ama oturup sohbet edecek ortak konu pek bulamıyoruz, kafalar bambaşka. Anne tarafındakilerle aramızda yaş farkı var, hatta en küçükler olan ikizlerle aramız 24 yaş, çocuğum gibi filan olur herhalde onlar. <3 Büyük olanlar evli çocuklu, sohbet müthiş açıyor ama sık görüşemiyoruz. Bu kuzen mevzusu konusunda ben de evrene kırgınım, kuzenlerle şuraya gidiyoruz diyemedim hiç :/


  • saveur  (25.01.18 23:35:03) 
baba tarafından kuzenlerin en büyüğü benden 10 yaş küçük. Bir yerlerde, aile ziyaretinde filan karşılaşırsak naber lan filan diyorum en fazla. 2-3 tanesini toplam birkaç kez görmüşümdür.
Anne tarafında 20nin üzerinde kuzenim var. 1 tanesiyle arada sırada görüşürüz. Geçen bir tanesi askere gidecekemiş iskenderun,a, beni de ziyarete geldi ankaraya. o zaman gördüm.

  • battal gemalmaz  (26.01.18 09:19:39) 
en yakın arkadaşlarım kuzenlerim +1. aile bağları kuvvetli bir şekilde büyüdüğümüz için çocukluktan beri tanıştığım 2'siyle(biri amcaoğlu, diğeri babamın kuzeninin torunu) kendimi bildim bileli yakınız, başka da çocukluk arkadaşım yok zaten. halamın çocukları benden 10 ve 15 yaş büyük, ablalık-abilik etmişlerdir bana çok.

anne tarafındakilerle de samimiyiz, bayramları ya da yaz tatillerini illa 1-2 hafta beraber geçirirdik ufakken. hala da bayramlarda mümkün olduğunca bir araya geliriz, anne tarafımdakilerle baba tarafımdakiler de tanışır, severler birbirlerini. yaşı benden büyük olanlar daha bi saygı çerçevesinde ama benden küçük 2 tane var dayımın, onlarla daha samimiyiz. hatta benden büyük olanların toplamda 5 tane de çocuğu var, 11-5 yaş arasında, onlara da bebekliklerinden beri yakınım, vakit buldukça ilgilenmeye, derslerine destek olmaya çalışırım.

tüm bu kuzenlerin içinde kuzenim olmasa pek sevmeyeceğim 1 tane var, onun dışındakilerin bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. o da bana karşı değil de, hayata karşı biraz sorumsuz bir kadın. tabii yaşadığı travmalar var, o yüzden aile içinde mazur görülüyor bazı davranışları, idare ediyoruz.
  • Bruce  (26.01.18 09:37:21 ~ 09:39:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.