[]

serviste sigara içilse nasıl tepki verirsiniz?

Daha önceki bir duyurumda da bahsetmiştim ergen servis şoförümüzden.

Şimdi serviste sürekli öne oturan şoförle sohbet muhabbet içinde olan bi kadın var, geçen gün tam iş yerine varmak üzereyken baktım sigara yaktı. İnmek üzereydik akşam uyarırım diye sustum. Akşam baktım yine yaktı, şoföre de uzattı, o da yaktı bi güzel, servis leş gibi koktu tabii ki. Ben de whatsapp grubundan yazdım, grupta bu şoförün müdürü de var. Şoför de atarlandı hatta burdan yazmak yerine arabada söyleyebilirdin filan diye, muhtemelen müdüründen azar yedi, amacım da oydu zaten.

Siz olsanız napardınız?

 
ben olsam önce uyarırdım, rahatsız oluyorum derdim. devam ederse insan kaynaklarına şikayet ederdim.


  • reanarchy  (25.01.18 22:17:31) 
Öncelikle servis ne servisi? Kurumsal bir iş yeri ise idari işler'e söyleyebilirsiniz. Bizde servis şoförü vardı 3 yıl önce, belli ki biz binmeden sigara içiyordu araba leş gibi kokuyordu, 1 kez ikaz ettim içme rahatsız oluyor insanlar diye bir daha içmedi. kokuyu almadım yani tekrar. O yüzden direkt olarak söylemekte fayda var. Dolaylı yola gerek yok. isteğin haksız değil.

önceki duyurunu da şimdi okudum, ben serviste müzik çalınmasından nefret ederim, bırakın radyo açılmasını, birinin kulaklığından müzik duyarsam bile ikaz ederim. ben açanları ilk gün ikaz ettim, bir hafta sonra yine açtı yine ikaz ettim aynı gün, bir daha da açmadı. bugüne kadar rahat 20 şoför görmüşümdür, hepsiyle ilk olarak kendim muhatap oldum. ilk etapta direkt söylemek bence daha mantıklı. sorun sürerse tekrar düşünürsünüz.
  • zuniga  (25.01.18 22:19:11) 
Servis banka servisi. Kurumsal yani evet. Ancak şöyle bi durum da var, ben normalde 9-6 çalışıyorum, 3 ayda bir de 11-8 çalışıyoruz 1 aylığına. Bu da 11-8 servisi, yani bir aylık bi süreç. Ama şu bir ayda o kadar rahatsız oldum ki anlatamam. Başka insanlar nasıl baş ediyor sizleri de dinlemek istedim.


  • mutlusismankedi2015  (25.01.18 22:22:05) 
aynısını yapardım


  • sttc  (25.01.18 22:24:08) 
bunlara karsiyim biraz ben. once kendisine soylemeden mudurune vs soylemezdim.


  • blacksky  (25.01.18 22:28:44) 
Önce ordan mı söyleyebilirmişsin? E o da önce içmeyebilirmiş, önce sorabilirmiş, değil mi? Kötü hissedecek bir şey yok. Niye sormuyor, sorsa laf edileceğini biliyor, sormadan içince kimsenin bir şey diyemeyeceğini biliyor. Sen niye ordan yazdın? Adamın neyin nesi olduğu, ne tepki vereceği, arkana destek bulup bulamayacağın belli değil. Senin sormama sebebin gayet masum, onun sormama sebebi suistimal. Salak salak konuşuyorlar işte.


  • Adramelekhh  (25.01.18 22:44:03 ~ 22:47:12) 
Iyi etmissin. Sen arabaya sicmiyorsun degil mi? O da sigara icemez.


  • Traveller  (25.01.18 22:44:56) 
kotu hissetmene gerek yok. iyi yapmissin. sigir degilse zaten bilmesi gerekiyordu icilmemesi gerektigini


  • jedilance  (25.01.18 23:20:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.