[]

Kadınların sevgili yönünden maşşallah boş kalmaması

Maşşallah kısmını dikkatinizi çekmek için yazdım.

1 ay önce sevgilisinden ayrılan kızla 20 gün önce falan gorusmustuk en son. Kötü ayrıldık falan demişti. Bugün mesaj attım naber diye gelen cevap '' sevgilimin ailesiyle tanışmaya şuraya geldim şehir dışındayım kusura bakma'' sen ne ara, sen nasıl ? (blank screen)

ya beni feci yiyiyor ya da MAŞŞALLAH kızlarımız çok hızlı.

Öyle misiniz kızlarımız? hıı?

 
@acetaminophen

KPSS?_?!
  • binder dandet  (25.01.18 19:54:13) 
Bu duyuruyu açarken ben niye böyle gereksiz bir şey yapıyorum diye düşünmedin mi? Seni onaylamamız mı gerekiyor? Bunca zaman durup da birden tek örnekle böyle bir şeyi kavramana şaşırmamız mı? Anlamadım.


  • Adramelekhh  (25.01.18 20:04:39) 
Terk edilen her erkek duyuruya gelip kadinlarla ilgili bir genelleme duyurusu aciyor!


  • Traveller  (25.01.18 20:07:27) 
bunlar hep stoklu çalışmanın faydaları.


  • Jimmy McNulty  (25.01.18 20:07:40) 
Bu zaten bilinen bir şey. Kadınlar ilk hafta üzülmüş gibi yapıp ikinci hafta normale döner üçüncü haftada ise yeni flörtleriyle kahvaltıya giderler. Biz de bu yüzden ne yapıyoruz? Kimseye bağlanmıyoruz.


  • catch the arrow  (25.01.18 20:19:46) 
Çünkü kadın ilişkiyi bitirmeden birkaç ay önce yavaş yavaş kafasında bitirmeye başlıyor. Kafada tam bitmeden ilişkiyi bitirmiyor. Hani artık nereden tutsan elinde kalacak bu ilişkiden bi bok olmaz demeden, geri dönüşü olmayacak kadar bitirmeden o ilişki bitmiyor. Haliyle kafada aylar önce bitmiş, pratikte ise 1 ay önce bitmiş ilişkiden normal hayata dönmek daha kolay oluyor.

Erkekler ise ilişkiyi kendisi bitirse bile bi anlık gazla yaptığı için kafada ölçüp biçip tartmadığı için kadının ilişki sürecinde yaşadığı kafada bitirme olayını ilişki teknik olarak bittiğinde yaşıyor. Dolayısı ile kendilerine gelmeleri tekrar ilişkiye başlamaları biraz zaman alıyor. Ama bu arada fakbadiler seksler falan havada uçuşuyor.

Ha bu benim gözlemim, tabi ki herkes böyle değildir, genelleme yapmak yanlıştır vs, ama bu yazdıklarım tecrübeyle sabit.
  • bir nick var benden iceri  (25.01.18 20:25:02) 
Herhangi bir kadın size "bütün erkekler de bilmem ne vs" dese, "değiliz! değiliz!" diye taksime çıkmaya niyetlenirsiniz, ama dünyanın nüfusunun %51lik kısmını oluşturan bir türün böyle saçma bir yorumla genellenebilecek tek düzelikte olabileceğini düşünüyorsunuz.

Cevap: Değiliz.
  • sopiro  (25.01.18 20:39:49) 
karakter meselesi. bir arkadaşım vardı, ayrıldıktan sonra değil 20 gün, 1 gün beklemeden yeni sevgilisi olurdu. tüm hayatı sevgili olayları üzerine kuruluydu, birincil gündem maddesi buydu.

ama böyle olmayan çok kadın da tanıyorum. dediğim gibi: karakter.
  • pinkpeony  (25.01.18 21:17:13 ~ 21:18:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.