[]

vakumlu hurç gibi plastik kap

vakumlu hurç diye bir şey satılıyor biliyorsunuzdur. normal ev süpürgesi ile özel kilit mekanizmasından emdirdiğinizde hurç vakumlanıyor. bunun kilitli saklama kabı için olanı var mı?




 
vakumlu kilitli saklama kapları ve vakumlu plastik torbalar var gıdalar için zaten.

eğer bunu soruyorsan yani.

elektrik süpürgesi değiil de kendi aletleri var pilli.

endüstriyel sistemler değil, ev kullanıcıları için.
  • Photographer  (25.01.18 15:59:53 ~ 16:00:38) 
bende bundan var:
www.tchibo.com.tr
başlarda çok iyiydi ama 2 aylık kullanım sonrası vakum özelliği bozuldu. üstelik hiç makinada falan yıkamadım. vakumlandıktan birkaç saat sonra bakıyorum hava almış oluyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.01.18 16:48:21) 
aslında istediğim büyük kilitli saklama kaplarının o vakum ağzı takılmış olan bir üründü, bulamadım. gittim bende bir hurç aldım, o zımbırtıyı kesip sıcak silikonla kaba tutturdum. kapak ile kabın birleşip yerine de rulmancıdan bir conta malzemesi kestirdim ve yapıştırdım. süpürge ile emdirince vakumlanıyor. çok emdirince içe göçüyor :D
aslında hiç bu kadar uğraşmasam da olurmuş. vakumlu hurç işimi görecekmiş.

  • o kadar da degil aga  (26.01.18 15:00:25) 
valla vakumlu boy boy poşetler var ali expreste, bayağı büyükler var.

sorun 50 tane ufak vakumlu poşetin bile 35 40 dolardan başlaması.
  • Photographer  (27.01.18 17:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.