[]

Mükemmel parametreleri olan lokasyon sorusu

Merhaba galyalılar,

Şimdi şöyle, evlenme zamanı geldiği için, haliyle ev kiralayacağız.Tüm lokasyon parametrelerini ve önemli sayılabilecek kriterleri de sizlere verip tavsiyelerinizi almak istedim.

1- Aile kartal'da oturuyor, haliyle kartal olan mesafe önemsiz de olsa ailemize çok uzakta oturmak istemiyoruz. (Tercihen 10 - 15 dk arabayla mesafesi olan yer olsun istiyoruz)

2 -hanım kavacıkta çalışıyor. kavacık köp. çok yakın

3-erkek kişisi göztepe'de çalışıyor. Örnek mah.


Öncelikle evlenecek kişileri ortak noktada olması... Tercihen ise aileye de 10-15 dk. uzaklıkta olması.
Buna uygun temiz,uygun ve güvenlikli olabilecek seviyede lokasyon söyleyebilir misiniz?

 
Şerifali, Ataşehir tarafları diyorum.
Aileye her gün gitmeyeceksiniz ama işe her gün gidip geleceksiniz.
Ev-iş arasının yakın olması İstanbul'da en büyük lüks.
  • cakabo  (25.01.18 14:32:45) 
biraz daha açıklayayım;

aslında ben göztepe'den kartal'a 45 dk. gidebiliyorum. Fakat şöyle bir mantık kurdum.. Kavacıktan e-5 güzergahına gelebilmek için 2. köprüden gelinmesi gerekiliyor haliyle, e 2. köprüde zaten kartal'a çıkabiliyor.. o halde otomatik olarak zaten kavacıktaki birinin kadıköye gelmesi, kartal'a gelmesinden daha uzun oluyor gibi bi mantık kurdum.. doğru mudur?

benim aklıma gelen bu mantığa göre yeni soğanlık mah. oluyor.. eğer doğru bir mantık kurduysam.
  • kozm  (25.01.18 14:48:06) 
işe araçla mı gidiyosunuz yoksa servisle mi ya da toplu taşımayla mı?

maltepe yaşanabilir yer bence, aileye de yakın ama kavacık'a uzak düşüyor nispeten. ümraniye tarafı kavacık'a yakın ama kartal bi nebze uzak düşüyor. ümraniye'yi çok sevmemekle beraber ümraniye daha mantıklı gibi.
  • contavolta  (25.01.18 14:49:30) 
ümraniye'yi ben de hiç sevmiyorum.. her ikimizde servis kullanıyoruz.


  • kozm  (25.01.18 14:50:40) 
Serifali. Tenden kavacik da yakın atasehir içerisinden örnek mah de yakın kartal da. E 5 i kullanmak zorunda değilsiniz


  • kafanguzelolmus  (25.01.18 14:51:19) 
örnek mah. +1 gibi sanırım. e-5 kullanmak zorunda değilim, biliyorum. fakat e-5 hattını çok seviyorum ve merkezi geliyor.. bunun için düşünmüştüm.


  • kozm  (25.01.18 14:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.