[]

samsung telefonlardaki çoklu pencere ne işe yarıyor?

yıllardır samsung kullanırım, android'in belli bir sürümünden sonra çıkan bu çoklu pencere dalgasını hiç kullanma gereği duymamıştım. bugün bi kullanayım dedim, ama kullanamadım.

yapmak istediğim şey feysbuk videosunda çalan şarkıyı shazam'a dinlettirip adını öğrenmek. üst pencereye feysbuk açtım, alt tarafa da shazam'ı açtım. shazam'a tıklıyorum, video duruyor. videoya tıklıyorum shazam duruyor.

lan aynı anda çalışamayacaksan ben ne anladım oğlum çoklu pencereden? sol alt tuşa basınca iki pencere arasında geçebiliyom ki zaten? aynı anda çalışmayacaksan aynı ekranda göstermenin ne anlamı kaldı?

atladığım bir şeyler mi var?

 
uygulamayla alakalı, bazıları destekliyor bazıları desteklemiyor. örneğin instagram, desteklemiyor. youtube ve mxplayer ise destekliyor, ekranın bir kısmında video izlerken diğer kısmından whatsapp kullanıyorum ben mesela. chrome'dan buraya ya da sözlüğe de girebiliyorum.

şimdi baktım facebook destekliyor görünüyor, aşağıda chrome varken video izleyebildim. benimki samsung değil ama android. senin samsung hangi sürüm? 7 ile geldi bu, bundan önce varsa bu özellik, samsung'un istediği şekilde çalışıyor olabilir.
  • Bruce  (25.01.18 13:13:44 ~ 13:22:02) 
her uygulama desteklemiyor. uzun süredir var ama deneme amaçlı kullanım dışında hiç öyle bir ihtiyaç hissetmedim. 5,5 inch'te bile küçük geliyor çoklu pencere için.


  • doxanikee  (25.01.18 13:36:20) 
tablette iyi oluyor. Mesela video dinleyip not almak için muazaam.


  • babilbaligi  (25.01.18 14:05:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.