[]

Arapların Allahuakbar diye Bağırmaları

Neden bunu yaptıklarında el kaide ya da ışid olarak algılandıklarının farkında değiller? Bir bizim askere bakıyorum efendi gibi yürüyor bir ösocuya bakıyorum bomboş arazide crack çekmiş gibi halden hale geçerek Allahuakbar diye bağırıyor. Ne bağırıyon lan deve demiyor bizimkiler de. Allahuakbar diye bağırmayınca müjahidin diye bi şeyler gevelemeyince cihad etmiş olunmuyor mu? Götünüz başınız oynamış hala kameraya bi şeyler anlatma dersindesin. Bu gösterişçilik havayolu endüstrisinde başarıdan başka hibçir şey getirmiyor by heriflere. Bizim imaja oluyor olan. Hiç mi bu işlere bakan biri yok bizim dışişlerinde? Yoksa bilerek mi yapıyor birileri bunu?




 
Biz laik bir devletin ordusu olmanın gereğini yapıyoruz, onlar vahabi kabile askeri olmanın gereğini yapıyor.

Bağıran kişinin dini ile ilgili değil, mensubu olduğu ordunun kültürü ile ilgili.

Türk Silahlı Kuvvetleri aptal değil, daha iki sene önce El-bab önlerinde kendisini yalnız bırakan aptal sürüsünü niye eğitip donatsın? Vitrin olarak kullanıyoru işte...
  • babilbaligi  (25.01.18 12:50:18) 
liveleak videolarında gördüğüm kadarıyla boş arazide de, yalnızken de, kalabalıkken de, düşmanı etkisiz hale getirmişken de, durmadan allahuakbar diye bağırıyorlar.
bu kadar tehlikeli bir ortamda sürekli bu lafı diyerek kendilerine moral verdiklerini, olayın dehşetinden kendilerini sakındıklarını düşünüyorum. bir nevi uyuşturucu etkisi gibi. belki sürekli bunu söylemese ulan ben ne yapıyorum burda diyecek, ama bunu söyleyerek din uğruna savaştıgını ve her an ölebileceğini, bunun da normal bir şey olduguna kendisini ikna ediyor bence.

  • dafuq  (25.01.18 13:03:12) 
dafuq hic boyle dusunmemistim haklisin galiba


  • eksimeksi  (25.01.18 21:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.