[]

Yüzme Özel Dersi

Özel Yüzme Dersi almak istiyorum da, saati 100 lira civarı fiyatlar var ve genelde "X Otel'in havuzunda eğitim verilecektir." gibi ifadeler var ilanlarda.

Hocanın ücretine ilave olarak otele de havuz için giriş ücreti mi veriyoruz bu durumda? İstanbul'da otel havuzlarını kullanmanın aşağı yukarı ücreti hakkında bilgisi olan var mıdır?

teşekkürler

 
bir süredir araştırıyorum, fiyatlar bu civarda gerçekten. Sudan bir miktar korkan bir yetişkinseniz kendi kendinize öğrenmek mümkün olmuyor yüzmeyi, ders kaçınılmaz. Grup dersine gidilebilir belki ama ben bu kez kesin çözüm peşindeyim :)


  • nevrochaotica  (25.01.18 10:56:52) 
bu tarz butun duyurular icin cevabim yuzmemania.

ozel ders icin de yardimci olurlar, grup dersi de var. islerini iyi biliyorlar. guzel cocuklar. arayiniz, gorusunuz efenim.
  • jimicik  (25.01.18 11:12:31) 
sudan korkuyorsanız bu saatten sonra öğrenmeniz çok zor. ilk önce korkunuzu yenmeniz gerek. yoksa paranızda hava olur uçar.


  • tragedystreets  (25.01.18 11:33:27) 
taNıdık öğretmesiyle olmuyor gerçekten,düzenli olarak size göstermeyecekse. gücünüz yetiyorsa alın derim. ama bence grup dersi alın gerçekten çekinmeden. baktınız olmuyor o zaman özel derse yönelirsiniz. ayrıca bence zor değil. kararı almış olmanız bile bir adım. korku gider çünkü kurslar öncelikle bunun üstüne gidiyorlar varsa eğer. su içinde hareket etmeyi, suyu yönetmeyi öğrendikçe korku uzaklaşacaktır.


  • blacksky  (25.01.18 12:22:05) 
1 saatlik özel ders için 100 TL uygun fiyat.
Genelde havuz ücreti de alınıyor evet, ama arayıp sorsan daha iyi, herkes kafasına göre şart koyabiliyor.

  • peggy  (25.01.18 12:29:29) 
Fiyatlar uçuk değil, neredeyse minimum standardı bu artık özel işletmelerde. Belediyenin havuzlarında grup dersleri alınabilir ama onlarda da kayıt sırası çok uzun. Size sıra gelene kadar hevesiniz kaçabilir.

Ben özel havuza gidiyorum. 100 lira dendi bana da. Zorunluluktan ve zaman kaybedemeyecek olmamdan dolayı hemen yazıldım. Vaktim olsa belediyeyi beklerdim çünkü olimpik ibb havuzları gerçekten çok iyi.
  • desdenova34  (25.01.18 12:34:50) 
@tragedystreets, bu parayı zaten su korkusunu yenmek için istiyorlar.

siz dinlemeyin yukarıda yazılanları. özel ders almaya karar verdiyseniz bu ücret normaldir.
benim tavsiyem grup dersi almanız yönünde, ama yine de siz bilirsiniz. özel ders tabi ki daha iyidir.
otel ücretleri 50-100 arası değişir. örneğin polat renaissance hiçi 70. hsonu 85tl
  • dafuq  (25.01.18 13:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.