[]

Samimi bir arkadaşınıza 3,5 attıracak bir şaka yaptınız mı?

İki avukat arkadaşım bana ortaklaşa bir şaka yaptı. Olay örgüsü gerçekten güzeldi ama konu hukuki olduğu için ve bu konuda bilgim olmadığı için bayağı korktum. Üstünden bir ay geçti. Şimdi öcünü almak istiyorum ama aklıma güzel ve etkili bir fikir gelmiyor. Siz arkadaşınıza unutulmaz (belki de onu korkutacak) bir şaka yaptınız mı? Yaptıysanız kısaca ne yaptınız? Bu bana fikir verebilir belki de.

Not: Sorduğum elbette "Pöööh!" diyerek korkutma ya da "Kaza yaptım, koş gel!" şeklinde değil.


 
Ankara'da dersanede çalışırken hava karlıydı. İki İzmirli arkadaş hiç derse falan giresimiz yoktu. Bunu duyan 4-5 arkadaş alelade bir kağıda kar tatili oldu diye yazıp kapıya asmış. Biz sevinçle üstümüzü değiştirirken şaka falan dediler. Dedik bu iş burda bitmez.
(Ara bilgi: Önceden dersanelerde hafta sonu 8.30-19.30 arası 13 ders olurdu. Alayımızın canı çıkardı)
Dersanenin kurucu müdürü bizi İzmirli olduğumuz için severdi. Ona gidip durumu anlattık dedik "Biz haftasonu dersler 14 saat oldu diye kağıt getireceğiz. İmzalar mısınız?" Tamam dedi sağolsun. Genel Merkez, Kurucular Kurulu, Kurucu Müdür, Şube Müdürü vs adına 6 7 tane imza ve mühür atıp verdi kağıdı.
Kimse yokken kağıdı kapıya astık.
Teneffüs oldu gelen yazıyı okuyor; surat eşekten düşmüşe dönüyor. Bize şakayı yapanların elebaşı (en yakın arkadaşlarımdandır) "ben istifa ediyorum" dedi. Doldurdu istifa mektubunu. Bana dedi "Sen de et gevşek gevşek gülme a... sinirin mi bozuldu noldu!" bunu duyan 6 7 kişi ben de ederim tribine girdi. Ben dedim. "Kusura bakmayın gurbetteyim ben edemem. Burda yatarım gerekirse" Diğer İzmirli arkadaş "ben de yeni kredi çektim kusura bakmayın. Siz edecekseniz buyrun" dedi. Ki o zamana kadar her olaya ortak giren; herşeyde birlik olan bir ekiptik biz.
Bir hoca çekti beni. Abicim destek olun söz ben sana iş bulcam diyo. Neyse öğrenci zili çaldı. Bizim arkadaş kalktı. Kağıdı yırttı. Ben dedim şaka öyle olmaz böyle olur.
Sonrasında Allah bir dediğimize inanmaları 2 ay sürdü ama olsun :))
  • ismira007  (25.01.18 02:19:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.