[]

tuhaf hastalık

tam 6 gecedir hasta yatıyorum ve ısrarla en ufak bir iyileşme belirtisi gösteremiyorum. şöyle oldu 1. gece ateşim yükseldi ve boğazım kötüleşmeye başladı, yattım kalktım ateşim geçmiş boğazım biraz daha kötü olmuş ama o da gün gün daha iyi olur (normalde öyle olurdu bana çünkü) iyi atlattık dedim. ama hala aynı boğazlayım her gün sabaha biraz iyileşir diye yatıyorum yok yine aynı. burnum pek tıkalı değil ama akıntım da var o da düzelmedi bu sürede ve gün içinde boğazımdaki acılık ve arada öksürüp, burun silmek dışında ciddi bi sıkıntım yok ama yatınca öksürük ve burun tıkanıklığı kombosu zulüm yapıyor geceleri 6 gündür ve sabah uyanınca da normale dönmem bir kaç saati alıyor. doktora gideyim desen acillik bi durum yok, kbb'den de yaza randevu verirler herhalde. ne olabilir bu hayatımda ilk kez böyle 6 gündür 1 gram iyileşmeyen hastalık yaşıyorum beklemeye devam mı? bir de her sabah redexon c vitamini (efervesan) alıyorum, evden de çıkmadım 6 gündür dinlenmedeyim. grip ilacı almadım çünkü semptomatik tedavi hepsi ve prospektüslerine baktığımda boğazı düzeltmeyle ilgili bir şey yazmıyor ateş düşürmek, sinüs açmak vs gibi etkiler yazıyor.




 
Aile hekimleri böyle günler için var. Belli bir salgın varsa ilacını biliyorlardır. Hangi devlet hastanesine yakınsınız bilmiyorum ama mhrs'den bakın derim, şansa yarına bile olabilir randevu.


  • whoosie  (24.01.18 16:34:15) 
Aile hekiminize gideceksiniz. 6 gun uzun bir sure.

Aile hekimi gerek gorurse sevk verir zaten.
  • kuehles blondes  (24.01.18 16:36:31) 
aile hekimi +1. kalkip simdi direk gidin bi baksinlar iste. randevuya gerek yok.


  • fayfim  (24.01.18 16:38:40 ~ 16:39:14) 
aile hekimi hiç aklıma gelmemişti, bugün yetişemezsem yarın gideyim o zaman.


  • semaforo de medianoche  (24.01.18 16:46:40) 
üzüldüm yahu geçmiş olsun. umarım iyileşirsin bir an önce

aile hekimi+1 bir de imumax diye bir boğaz spreyi var.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.01.18 16:54:21) 
denk gelip de okuyan birine yararı olur belki diye sonucu yazayım. benim gibi inat etmeyin ben anlamıştım aslında 2-3 günde normalden ciddi bi durum olduğunu da inat ettim biraz. acile gittim belki tahlil falan gerekir diye, biraz çekindim acil doktoru bunun için mi geldin falan der diye ama sıkıntı olmadı. faranjit dedi ilaç alman gerekiyor dedi antibiyotik falan yazdı yani neyse sözün özü normalden farklı bi durumunuz varsa farkedersiniz zaten öyle bi durumda muhakkak doktora gidin.


  • semaforo de medianoche  (25.01.18 15:24:53) 
acile gitmek yine de yanlis olmus tabi. zamaninda aile hekimine gitseydiniz keske. gecmis olsun.


  • fayfim  (25.01.18 17:45:34 ~ 17:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.