[]

köpek saldırısına uğrayan sokak kedisi için yardım

aşağıda fotoğraflarını da paylaşacağımız can geçen hafta perşembe günü sokak köpeklerinin saldırısına uğruyor. bulan arkadaşlar hemen veterinere götürüyorlar. hekimlerin söylediklerini aynen yazıyorum. sağ arka bacağı tutmuyor, arka bel tarafındaki kemikler yerinden oynamış ve omuriliğinde büyük hasar var. tüm bu darbeler sonucunda o bölgedeki sinirler çok fena zedelenmiş. hayatı boyunca felç kalma tehlikesi var. tuvaleti için de yardıma ihtiyaç duyabilir yine hayatı boyunca. röntgen fotoğraflarını atıyorum hatta ilk olarak.

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

kediyi bulup veterinere götüren arkadaş, tedavi için uğraşmak yerine önce sahiplendirmeye girişmiş, cumaya kadar sahiplenilirse ameliyata girecek olmazsa uyutulacak gibi bir üslupla davrandığı için kediyi teslim aldık ve kedi hastanesi'ne götürdük. durumu yazdığım gibi, hayati tehlikesi çok az, felç kalma olasılığı biraz yüksek. tedaviye ve kedinin direncine bağlı olarak ufak da olsa ayağa kalkma ihtimali var. ama uyutma söz konusu değil, onu önlemek için hastanedeki onca borca rağmen teslim aldık. iyileştireceğiz, sonra uygun bir yuva bulacağız. tabii bunun için zaman ve para gerekiyor. tam bu noktada desteğe ihtiyacımız var çünkü zor ve uzun bir süreç olacak hastanedeki diğer borçlarımız ve kedilerimizle birlikte.

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

asıl işi yapan erkan arkadaşımızın twitter profili ve bu konu hakkındaki paylaşımı aşağıda. kendisine oradan dm atabilir, bana buradan yazabilir veya aşağıda vereceğim telefon numaralarına ulaşabilirsiniz sormak istediğiniz şeyler olursa.

twitter.com

0538 545 73 25 - erkan'ın telefon numarası

0549 598 19 95 - erkan'a ulaşamazsanız da bana buradan ulaşabilirsiniz

iban no

tr65 0001 0019 6068 9095 1050 01

muhammed erkan yıldız

hesabınızdakı küsürat bile fark yaratır.

 
aşağı yukarı bi tutar söylenebiliyor mu?


  • elorelia  (24.01.18 11:11:08) 
henüz söylenmiyor, erkan'ın sürekli kedi götürdüğü bir yer olduğu için ilk konuşulan para olmuyor zaten ki daha dün akşam götürüldü. ama verdiğim iletişim bilgilerinden erkan'a ulaşırsanız o size her şeyi detaylı anlatır.


  • to the lost  (24.01.18 13:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.