[]

Finito Cokare Resultante Importante

Sinyor Terim İtalyancayı ne kadar zamanda öğrenmişti yahu, ne kadar kalmıştı orada? Bir röportajını izledim, derdini anlatmış biraz biraz.




 
2-3 yıl kadar kalmış italya'da. fiorentina ve milan.

edit: yanlış bilgi!

2000–2001 Fiorentina
2001 Milan
  • rahip janick  (24.01.18 10:11:01 ~ 10:13:14) 
Nerede okumuştum hatırlamıyorum ama galatasaray'da görev yapan eski hocalardan birisi zamanında fatih terim'e teknik direktörlük yaşamında italyanca'nın çok işe yarayacağını söylemesi ile ilgili bir şey okumuştum.

aradım bulamadım. derwall mi demiş diye falan da ekledim de o da çıkmadı. Eminim ama böyle bi şey okuduğuma.
  • akatreil  (24.01.18 10:51:46) 
İtalyanca derken fazla abartmamak lazım, futbolun vocabularysi belli, 30 kelime ile 20-30 yılı geçirebilirsin futbolun içindeysen. Ben yabancı futbolcu teknik direktörlerin videolarını yorumlarını dinliyorum, temelde hep aynı laflari kalıplar kullanıyorlar it was a difficult game, good players, we have opportunities şu oyuncu sakattı, maçtan sonra ne hissediyorsunuz falan çok abartılacak bir şey değil.


  • freedonia  (24.01.18 21:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.