[]

Hangi teknoloji marketi?

Vatan mı, Mediamarkt mı, Teknosa mı?

Almayı düşündüğüm ürünün fiyatı hepsinde aynı, o yüzden satış sonrası desteği, müşteri hizmetleri açısından değerlendirildiğinde hangisini tercih edersiniz ya da etmezsiniz?

Detay vereyim: anneme telefon alacağım ama internetten (hepsiburada vs.) almak istemiyorum. Farklı şehirlerdeyiz, telefonla ilgili bir sıkıntı olursa servis vs için gidip görüşebileceği bir muhatabı olsun istiyorum. Dolayısıyla daha ucuz alternatifler aramıyorum, en iyi müşteri ilişkileri hangisindeyse ona gidip alacağız.

 
Vatan bence yerli sermaye iyidir.

Sabancı o kadar parayla perakendecilik yapacağına fabrika açsın çöp almam.


Telefonda sıkıntı olursa teknik servis ilgileniyor. Asus örneğin doğrudan ups ile anlaşmalı. Ücret ödemeden veriyorsun kargoya yapıp gönderiyorlar.


Mediamarktın servis, teknik destek kısmı var ama onların da yaptığı aynı şey. Senden alıp yetkili teknik servise ulaştırıyorlar. Gereksiz bekleme süresi. Mediamarkt ile muhatap olacağıma asus ile olurum. Tabi apple ürünlerinde başka markalarda nasıl işliyor bilmiyorum.
  • Batuhanolabilir  (23.01.18 14:48:53 ~ 14:52:26) 
telefonu vatan'dan alınca bozulduğu zaman vatan'a gitmiyorsun ki.
hepsiburada iyidir.

  • nocturness  (23.01.18 14:55:08) 
3 seçenek içinde Vatan derim. Fakat telefon alacak olsam Hepsiburada'dan alırdım. Ama satıcı olarak onu seçerdim.


  • teknikekip  (23.01.18 15:19:40) 
hepsiburada. telefon için çok net.


  • carabelli  (23.01.18 15:25:06) 
hepsiburada dikkat etmen gereken telefonun nereden garantili olduğu. bazen ihracatçı garantili oluyor bu durum sıkıntı yaratabilir. vatanda media marktda aynı kafada. ben media markt tercih ederdim.


  • mikahakkinen  (23.01.18 16:49:12) 
Teknosa değil. Mediamarkt'tan telefon aldım, memnun kalmıştım. Vatan'dan büyük çapta bir alışveriş yapmadım.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (23.01.18 17:05:23) 
cevizlibağ vatan'dan kulaklık aldım bikaç kez. bozulduğunda servisi hemen ya taraftaydı götürüp veriyordum kafam ağrımıyordu. sıkıntısız değiştirdiler. bana en samimi vatan geliyor.


  • caletti  (23.01.18 19:05:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.